Petícia ústavným činiteľom Slovenska: Zastavte zlo z Bruselu, stop LGBT! -

Petícia ústavným činiteľom Slovenska: Zastavte zlo z Bruselu, stop LGBT!


8. februára 2023
  Krátke správy

Prišiel čas, aby sme dali našim politikom najavo, že nechceme, aby Slovensko skončilo ako mnohé štáty západnej progresívnej Európy. Nechceme, aby sa v našich školách pretláčala gender agenda, aby sa zlegalizovali „manželstvá“ homosexuálov a už vôbec nechceme, aby bolo LGBT komunite na Slovensku umožnené adoptovať si deti. Ak súhlasíte, prosím, čítajte ďalej.

Ilustračný obrázok, zdroj: pixabay.com

Zaiste ste si všimli, že sa u nás momentálne čoraz viac rozpráva možnosti zavedenia registrovaných partnerstiev, skrytých pod tzv. inštitút dôverníka. O čo ide? Začnime po poriadku.

Premiér Eduard Heger pred časom poveril ministra spravodlivosti Viliama Karasa, aby vymyslel, akým spôsobom sa na Slovensku upravia zákony, pretože je nutné zjednodušiť život homosexuálnym párom.

Karas nedávno informoval, že návrh zákona už pripravil a predstavil v ňom novinku – tzv. inštitút dôverníka. To znamená, že ak niekoho ustanovíte pod dohľadom notára ako vášho dôverníka, uľahčí sa mu okrem iného prístup k správe dedičstva, zastupovanie na úradoch, aj v nemocnici.

Niektoré body v tomto Karasovom návrhu sú minimálne zvláštne. Pretože ako poukázali niektorí právnici a aktivisti, čo sa týka oblasti zdravotníctva a dedenia, tak to, čo minister navrhuje, u nás momentálne neplatí ani pre manželského partnera.

Tento návrh teda konzervatívcov zaskočil a LGBT komunitu – rozzúril. Už sa totiž dlho netaja tým, že oni chcú oveľa viac ako len nejakého dôverníka. „Takáto evidencia nebude v inej krajine uznaná ani ako ekvivalent registrovaného partnerstva, nieto manželstva. Nejde o zmenu rodinného stavu – ľudia zaevidovaní podľa Karasovho návrhu ako „dôverníci“ budú naďalej považovaní za slobodných,“ odkázala Lucia Plaváková z Progresívneho Slovenska.

LGBT valec teda – ako vidíme – má v pláne valcovať ďalej. Ale aký následok by malo prijatie zákona o registrovaných partnerstvách? Človek nemusí byť veľký mysliteľ, aby spoznal odpoveď. Stačí sa pozrieť na to, ako to momentálne vyzerá v západnej Európe.

Zvýšila by sa u nás propagácia homosexuálneho spôsobu života a gender agendy, po registrovaných partnerstvách by nasledovali „manželstvá“ a neskôr aj „adopcie detí do dúhovej komunity“. A čo by sa dialo v našich školách, to radšej ani nechcime vedieť…

Chceme, aby to aj u nás takto vyzeralo? Ak nie, prosíme vás, aby ste podpísali túto petíciu, ktorú adresujeme našim ústavným činiteľom, politikom a verejným aktivistom, aby garantovali skutočné naplnenie Ústavy Slovenskej republiky, ktorá označuje za manželstvo jedine zväzok muža a ženy.

Ďakujeme.

Redakcia portálu Christianitas.sk
Ilustračný titulný obrázok, zdroj – pixabay.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Bolesti presvätých očí Nášho Pána Ježiša Krista a Jeho presväté umučenie

Veľkonočné legendy a duchovné tradície východných kresťanov v Rumunsku

Donald Trump: „Urobme Ameriku opäť modliacou sa!“ Bývalý prezident však zároveň predstavil kontroverznú verziu Biblie

Štyri odporúčania pre hlbšie plnohodnotné prežitie Svätého týždňa 2024