Jágrova partnerka Dominika Branišová vynesla sako na holém těle. Brož nebo náramek by outfitu prospěl, říká stylista

Dominika Branišová
Dominika Branišová
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 8. 2. 2023

Bývalá modelka Dominika Branišová (28), která je partnerkou hokejové legendy Jaromíra Jágra (50), se po boku svého vyvoleného objevila na křtu nové knihy bývalé české vicemiss z roku 2007 Evy Čerešňákové (36). Její svítivě zelený kostýmek zaujal na první pohled také stylistu slavných Káju Pavlíčka, který o jejím outfitu promluvil pro redakci ŽivotvČesku.cz. "Myslím, že si s modelem šlo vyhrát lépe," uvedl.

Křest knihy patří ke společenským událostem, na které se sluší se patřičně elegantně obléknout. Toho si je dobře vědoma také partnerka Jaromíra Jágra Dominika Branišová, která pro tuto příležitost zvolila svítivě zelený kostýmek. Ten na první pohled upoutal také přísného stylistu slavných Káju Pavlíčka, který má letité zkušenosti jako porotce všemožných soutěží krásy.

"Kostýmky, i takto volnější, se momentálně nosí a barva je také módní. Celý outfit na mě ale působí trochu nedotaženě. Je například škoda, že není vidět vysoký pas kalhot, který by štíhlé Dominice určitě slušel. Také mi k modelu neladí červená kabelka," popsal své dojmy pro ŽivotvČesku.cz Kája Pavlíček s tím, že by výslednému dojmu určitě pomohla například brož a nebo výrazný náramek.

"Nad čím bych se ale pozastavil určitě, je dekolt. Na první pohled to totiž působí, jako by pod sakem Dominika už nic neměla. Pokud je to pouze záměr a není to tak, nechal bych tílko lehce vykukovat. A pokud má pod ním skutečně rovnou prádlo, nepřipadá mi to popravdě příliš vhodné," sdělil pro ŽivotvČesku.cz módní expert s tím, že není příznivcem přílišného odhalování a raději dává přednost rafinovanosti.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.