Patricie Pagáčová schytala kritiku za pořad Šampioni. Zvířata přitom miluje a už několik let aktivně pomáhá útulkům

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Patricie Pagacova
Zdroj: Nextfoto

Patricie Pagáčová se společně s Markem Němcem stala soutěžící v pořadu Šampioni, který moderuje David Gránský. Právě kvůli soutěži, ve které se lidem představují kromě celebrit také domácí mazlíčci, schytala ale herečka na sociálních sítích kritiku.

V novém pořadu se každý týden představí několik domácích mazlíčků, kteří předvádí své dovednosti.

Nadšená Pagáčová sdílela hned několik příspěvků, které se soutěže týkají, ne všichni sledující to ale ocenili. U její fotografie na instagramu se objevila kritika, která ale samotnou herečku nepřekvapila.

Něco podobného čekala

„Vystresovaná kočka, co nechtěla ani z přepravky, panička šmrdlající ji červenou hračkou, až kočka vyděšená a s břichem přikrčená až u země utekla. U člověka, jemuž na zvířatech záleží, bych takovou hloupou publicitu sebe sama nečekala,“ napsala jedna z sledující pod příspěvkem, ve kterém Pagáčová na pořad upozornila.

Patricie nicméně něco podobného čekala. Proto na komentář ihned reagovala a popsala, že během pořadu je se zvířaty zacházeno velmi něžně.

„Naštěstí jsem byla na natáčení u všech situací a vím, jak to probíhalo a že pohoda zvířat byla na prvním místě. Více asi nemá cenu to rozebírat, každopádně sledování tohoto pořadu naštěstí není povinností,“ uvedla.

Na facebookové stránce se Šampioni naopak dočkali přijetí a podle reakcí se zdá, že se lidem skutečně líbil. Pagáčová si tak z několika negativních komentářů nejspíš moc nedělá hlavu.

„Strašně moc hezké. Jediný pořad v celé televizi, na který se dá dívat, už se těším na příští sobotu. Jen škoda, že to není trošku dříve kvůli dětem,“ lituje jedna z uživatelek.

Pagáčová domácí mazlíčky miluje

Patricie Pagáčová má doma sama chlupaté kamarády. Domácí mazlíčky miluje, a působení v pořadu si tak velmi užívá. Rozhodně by se nezúčastnila něčeho, kde se zvířatům ubližuje.

„Prvního psa jsme pořídili, když mi bylo 16. Byl to kříženec border kolie a dobrmana, fenečka Rita. Tu jsme měli až do letošního února. Odešla v úctyhodném věku šestnáct a půl roku. Teď máme dva pejsky, fenku Jackie a psa Čolka, oba jsou voříšci,“ prozradila před časem v rozhovoru pro magazín Pro ženy.

Pagáčová se také pravidelně věnuje pomoci psím útulkům. V roce 2014 se spojila s organizací Psí život a společně díky psím kalendářům vybírají peníze, které se následně dělí mezi útulky.

„Pro mě bylo asi největší odměnou a motivací, když si na úplně prvním focení v roce 2011 adoptovala herečka Sandra Nováková fenečku z útulku, se kterou fotila. Jmenuje se Bambule, Sandra ji stále má a i letos jsou obě holky v mém kalendáři,“ svěřila se v roce 2021.

Zdroj: Instagram, Facebook, Pro ženy

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články