Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

Čtvrteční Ulice přinese zásadní posun ve vztahu Karly a Máry, uvidíme Vandu, která začíná tušit, že s jejím prstenem není vše tak, jak si dosud myslela a nebude chybět první setkání Skyler a Báry…

-reklama-


Lepší časy?

Mára se do dnešního dne probouzí sám. Karla spí vedle u Vojty, protože se mu po včerejší hádce nedařilo usnout. Vojta se totiž bojí, že se rodiče rozvedou a on bude muset zpět do dětského domova. Karla s Kryštofem se shodují na tom, že budou muset Vojtu ujistit o opaku. Během dne se neodehrávají žádné hádky a rodina funguje tak, jako dřív. Mára se večer zastavuje do Coolny, kde má sraz s Tonym. Místo jeho kamaráda na něj však čeká Dominika, která si s ním chce promluvit o Karle. Překvapuje ho informací o tom, že se jeho žena nechce rozvádět. On na oplátku překvapuje Domču svým rozhodnutím zkusit manželskou poradnu. Doma rozhovor s Dominikou tají, avšak zmiňuje poradnu, ze které má Karla velkou radost. Čtení pohádky oba rodiče využívají k tomu, aby Vojtovi vysvětlili, že mu dětský domov opravdu nehrozí.

Vanda odkrývá pravdu

Vanda s Jolanou znovu navštěvují Gábinin salón, kde vybírají střih vysněných svatebních šatů. Vanda neustále poslouchá matčiny připomínky ohledně utrácení a také výčitky kvůli kreditní kartě. Odpoledne se koná Jolanina oslava pětašedesátin, na které se schází celá rodina. Pouze Blanka přichází sama. Adam má spoustu učení a Kristýna s Evženem pracují. Její osamělosti využívá Vanda a přichází si promluvit. Chce si vyjasnit napjatou atmosféru mezi nimi. Během konverzace Blance sklouzává pohled k zásnubnímu prstenu a nemůže udržet smích. I přes Vandiny otázky, co jí tak rozesmálo, odpovídá jen to, že má krásný prsten. Vandě incident nedá spát. Doma prohlíží účetnictví, kde nachází účtenku od svého prstenu. Je však datována na únor 2022.

Nepříjemné setkání

Skyler se svým foťákem fotí ranní ulici, když jí záběr zkazí bývalá přítelkyně Franty. Vzniká konflikt, při kterém dochází i na postrkovaní. Bára se uchyluje k uklidnění formou nealko drinku v Coolně, při kterém si povídá s Brunem. Dozvídá se však, že je jeho kamarád Františkovým “spojencem”, a to kvůli tomu, že o jeho románku se Skyler věděl od úplného začátku.

Skyler se po dnešním střetu s Bárou uklidňuje úklidem. Sbírá všechny zapomenuté Bářiny věci u Franty doma a skládá je do krabice. Do bytu si také přiváží menší část svých věcí, které si ukládá do skříně.

Na konci týdne se Vanda vyptává Luďka, zda byl prsten opravdu určen jí, Franta přináší Báře věci a Vanda zavítá do Casina…

Seriál Ulice můžete sledovat každý všední den v podvečer na Nově a s týdenním předstihem na Voyo.

Zdroj: Autor, Voyo

-reklama-