Sociální sítě
Nahoru

Oslavte lásku v rodinném klenotnictví Halada

Klenotnictví HALADA, které letos oslavuje 45 let od svého založení, je luxusní multibrand nabízející všechny světové klenotnické značky na jednom místě.

Valentýna zde můžete oslavit například nákupem šperku italské značky Pomellato. Náušnice nebo prsten jsou zdobeny magickými rubíny. Tento drahokam symbolizuje oheň v srdci a je dárcem životodárné energie. Vzbuzuje v nás hlubokou a vášnivou lásku.

U německé značky Capolavoro si můžete vybrat šperk s rhodolitem, který je považován za jeden z nejušlechtilejších drahokamů ze skupiny červených granátů. Ve východních zemích věří, že jde o drahokam, který zdůrazňuje krásu žen a jejich něhu a léčí gynekologická onemocnění. Růžový drahokam také podporuje šťastné mateřství.

Capolavore oslavuje svátek lásky také prsteny s diamanty a se symboly srdce, které mohou sloužit také jako snubní prsteny.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.