Herečka Berenika Kohoutová vyrazila s maminkou Irenou Obermannovou (60) a dcerou Lolou (3) na „holčičí výlet se vším všudy“ do Lipnice nad Sázavou. Na svém instagramovém profilu, který sleduje bezmála 120 tisíc lidí, se pochlubila s detaily. A dokonce se ukázala i úplně nahá, když se šla po sauně zchladit do jezírka.

„Jezírko po sauně jsem dala! A víno u krbu jsem dala. A jedly jsme tak holčiče zdravě, že jsme ani nesežraly ty brambůrky, co jsme si nakoupily,“ rozplývala se herečka.

Stihla se přitom i trochu „pověnovat“ práci. „Dokonce jsem přečetla půlku jednoho scénáře (moje postava v něm má zhruba tak pět milionů osm set padesát tisíc slov),“ pochvalovala si.

Obermannová zase píše

Spisovatelka Obermannová se pak na svém profilu pochlubila, že v přírodě zase píše. „Aby Vám to nešlo, když máte před sebou kus nádherné přírody. Myslím si, že příští kniha bude o tom, jak jsme stále ženy nepoučitelné,“ tipovala fanynka Natálie. „A víte, že jo? A začíná se rýsovat dost ostře proti mužům. Nějak samo,“ reagovala autorka.

Špatné načasování

Jediné minus bylo načasování. „Všechno v okolí bylo zavřený. Hrad, vyhlášená restaurace a výstava. Ta nebyla zavřená, ale připravovala se - za zavřenejma dveřma. V nádherný galerii Osmička. Byly jsme z toho trochu smutný, ale zvládly jsme to! A koupily jsme si tam v kavárně jejich chleba a v jejich bookshopu knížky,“ popsala herečka. Na výstavu, hrad i do restaurace tak prý přijedou zase někdy jindy.

Video
Video se připravuje ...

Irena Obermannová: Ve svém filmu jsem s rolí pro dceru vůbec nepočítala. CinemArt

Fotogalerie
76 fotografií