Spojte se s námi


Tenis

V Indian Wells slaví postup Kvitová, Plíšková i Krejčíková, Nosková naopak na turnaji končí

Na turnaji v Indian Wells budeme mít v osmifinále tři zástupce! Z postupu se radují tenistky Karolína Plíšková, Petra Kvitová a Barbora Krejčíková, naopak na turnaji končí talentovaná Linda Nosková.

Publikováno

dne

Na turnaji v Indian Wells budeme mít v osmifinále minimálně tři zástupce! Z postupu se radují tenistky Karolína Plíšková, Petra Kvitová a Barbora Krejčíková, naopak na turnaji končí talentovaná Linda Nosková.

Turnaj WTA 1000 v Indian Wells již zná část postupujících do osmifinále. Česká republika v něm bude mít díky kvalitním tenistkám minimálně tři zástupkyně.

První šla na řadu Karolína Plíšková, aktuálně světová sedmnáctka, která změřila síly s 11. nejlepší tenistkou světa – Ruskou Veronikou Kuděrmetovovou.

Češka vyhrála první set poměrem 6:1 a druhý 7:5, díky čemuž tak postoupila do osmifinále a zároveň srovnala jejich vzájemnou zápasovou bilanci na 2:2.

Petra Kvitová jako světová 15. naskočila proti 25. Jeleně Ostapenkové. Pětadvacetiletá Lotyška jí nadělila v prvním setě kanára a zdálo se, že je hotovo.

Omyl byl ale pravdou, Kvitová se zvedla a ve druhém setě naopak udělila kanára soupeřce ona. Třetí set byl již vyrovnanější a Češka jej vyhrála 6:4.

Další postupující je šestnáctka světového žebříčku WTA Barbora Krejčíková, která si ve třech setech poradila s 67. hráčkou Xinyu Wangovou 6:2, 6:7 a 6:2.

Linda Nosková nastoupila proti světové šestce Coco Gauffové, o rok starší tenistce, která ji porazila 6:4 a 6:3. Dnes nás nicméně čekají další zápasy želízek v ohni.

Večer naskočí do svého zápasu s Martinou Trevisanovou Karolína Muchová, která je sice hůře umístěnou tenistkou v žebříčku, přesto je favoritkou.

To Markétu Vondroušovou nečeká rozhodně nic snadného. Její soupeřkou bude světová 4 Ons Jabeurová, která ji v lednu porazila v rámci Australian Open.

Zdroj: WTA

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.