Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Policie pátrá po zrakově hendikepovaném muži

AKTUALIZOVÁNO Už třetí týden pátrají policisté po padesátiletém Jaroslavu Goroĺovi, který dlouhodobě bydlí na městské ubytovně v Čejetičkách. Naposledy byl viděn v sobotu 11. března, od té doby se nikomu neozval. Aktuálně se policistům podařilo vypátrat, že v den svého zmizení se pohyboval v Nádražní ulici. Proto prosí všechny, kdo tudy 11. března v době mezi 18. a 19. hodinou procházeli či projížděli, aby se přihlásili jako svědci. Pohřešovaný je téměř nevidomý, vidí pouze obrysy a pohybuje se se slepeckou holí.
Pohřešovaný Jaroslav Gorol
Pohřešovaný Jaroslav Gorol
 

 
 
Oznámení o jeho pohřešování policisté dostali v pondělí 13. března v odpoledních hodinách, od té doby po něm vyhlásili pátrání a do pátrací akce se zapojilo několik desítek policistů, strážníků městské policie a ke spolupráci byla přizvána i letecká služba a potápěči. "Nemůžeme vyloučit, že pohřešovaný odcestoval vlakem. Vzhledem k tomu, že se muž několik dní nevrátil na ubytovnu a nepodal o sobě žádné informace, je zde i důvodná obava o jeho zdraví a život," uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.
Pohřešovaný je asi 175-180 cm vysoký, hubené postavy, má středně dlouhé neupravené vlasy a vousy. Na sobě měl v době odchodu tmavé džíny a tmavou bundu. Pokud pohřešovaného Jaroslava Goroĺa uvidíte, ozvěte se, prosím, policistům na linku 158 nebo přímo policistům v Mladé Boleslavi na tel. číslo 735 784 053.
 
Zveřejnil: Šárka Charousková
Vytvořeno / změněno: 17.3.2023 / 28.3.2023

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 1766
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém