„Žalgiris Backstage“: mūšis su „Olympiacos“, persirengiančios „Žalgirio“ šokėjos ir T.Walkupo bei P.Jankūno draugystė 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje išgyveno tikrą dramą aikštelėje susitikime su Pirėjo „Olympiacos“ ekipa, o po Eurolygos rungtynių užkulisius sukiojosi „Žalgiris Backstage“ laidos komanda.

Mačą atidarė „Žalgirio“ ir Eurolygos vykdomos „One Team“ programos dalyvis iš Ukrainos, į aikštelę įnešęs rungtynių kamuolį.

Kiek vėliau, per rungtynių ilgąją pertrauką, laidos vedėja Eglė Jurgaitytė pakalbino „Žalgirio“ sirgalius.

Paklausus, kurį žalgirietį jie pasikviestų į savo gimtadienį, daugumos favoritu buvo Ignas Brazdeikis, o kalbant, kuriam krepšininkui reikia daugiausiai laiko praleisti prie veidrodžio, gerbėjų nuomonės išsiskyrė.

„Žalgiris Backstage“ pasikalbėjo ir su „Žalgirio“ šokėjomis Vaiva ir Guste, kurios atskleidė įdomių detalių apie šokėjų pasirodymų užkulisius, o jų pokalbį nutraukė minutės pertraukėlę skelbianti sirena, pakvietusi šokėjas skubėti į aikštelę.

Į „Žalgirio“ areną su varžovų komanda ne pirmą kartą atvyko buvęs žalgirietis Thomasas Walkupas, neslėpęs savo emocijų ir papasakojęs, kaip su Pauliumi Jankūnu leido vasaros atostogas.

„Sugrįžti į Kauną man visada yra ypatingas jausmas. Iš „Žalgirio“ laikų labiausiai pasiilgstu rūbinės, žmonių, draugysčių. Iš čia turiu draugų visam gyvenimui. Su Pauliumi vasarą mėgavomės saule ir darėme tai, ko negalėjome daryti sezono metu, nes esame krepšininkai“, – pasakojo T.Walkupas, taip pat atskleidęs, kodėl šiuo metu jis nesitrumpina savo barzdos.

Komentarai