Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Krejčíková se Siniakovou porazily Japonky a budou hrát finále v Indian Wells

Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou si v Indian Wells zahrají finále čtyřhry. Do souboje o titul postoupily přes japonský pár Šúko Aojamaová, Ena Šibaharaová po výhře 6:4, 6:2.

Krejčíková se Siniakovou, které mají ve sbírce trofeje ze všech čtyř grandslamových turnajů, v Indian Wells ještě nikdy zvítězit nedokázaly. Nyní si na akci, které se přezdívá pátý grandslam, vyrovnaly maximum, ve finále spolu byly už v roce 2019. Světová deblová jednička Siniaková má finálovou zkušenost i z roku 2017, kdy nedotáhla snahu k titulu po boku Lucie Hradecké.

V dnešní repríze finále z lednového Australian Open získaly vítězky melbournského grandslamu první set díky jedinému brejku za stavu 3:2. Druhé sadě zpočátku dominovaly, dostaly se do vedení 5:0, ale při vlastním podání promarnily mečbol. Další možnost ukončit zápas nevyužily v následující hře, ale třetí šanci už opět při svém servisu zužitkovaly.

Český pár letos ještě nenašel přemožitele a zaznamenal desátou výhru. V Indian Wells dosud stejně jako na celém Australian Open ztratil jediný set. Jejich poslední soupeřky vzejdou z duelu mezi brazilsko-německým párem Beatriz Haddadová Maiaová, Laura Siegemundová a japonsko-indonéskou dvojicí Miju Katoová, Aldila Sutjiadiová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články