Salės futbolo komanda prisidėjo prie „One Team“ projekto 7

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandos žaidėjai prisidėjo prie socialinio projekto „One Team“ ir suvienijo jėgas su „Chillin Street“ organizacija. Kovo mėnesį, „Žalgirio“ arenos treniruočių erdvėje, futsal ekipos futbolininkai susitiko su organizacijos vaikais ir surengė parodomąją treniruotę.

„Chillin Street“ organizacija savo veikla orientuojasi į socialinę riziką patiriančius vaikus ir jaunuolius. „One Team“ projekto organizuojamų užsiėmimų metu dėmesys yra skiriamas jaunosios kartos įgūdžių lavinimui pasitelkiant sportinę ir meninę veiklą, suteikiant galimybę išbandyti naujas veiklas, taip stiprinant jaunimo pasitikėjimą savimi.

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipos žaidėjai kartu su vaikais smagiai ir produktyviai leido laiką praktinių užsiėmimų metu, kartu žaidė salės futbolą ir krepšinį bei išbandė tekbolą. 

Komandos fizinio rengimo trenerio Cleyber manymu, ši veikla yra labai svarbi organizacijos vaikams. Pasak jo, šiems vaikams dažnai reikia tik šiek tiek dėmesio ir būti pastebėtiems kitų.

„Projektas „One Team“ turi labai svarbią reikšmę šių vaikų gyvenime. Jis ateina kaip socialinės plėtros priemonė, siekiant sustiprinti socialinius principus, švietimą ir pagarbą, kurie yra pagrindiniai geresnės vaikų ateities ramsčiai“, – apie projektą kalbėjo futsal ekipos fizinio rengimo treneris.

Komentarai

  1. 1

    555

  2. (select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/

    555

  3. -5) OR 562=(SELECT 562 FROM PG_SLEEP(15))--

    555

  4. UlRWNP6H') OR 343=(SELECT 343 FROM PG_SLEEP(15))--

    555

  5. 1

    BbSY3Ssd

  6. 1

    -5 OR 674=(SELECT 674 FROM PG_SLEEP(15))–

  7. 1

    qi6dQ9Ih’ OR 529=(SELECT 529 FROM PG_SLEEP(15))–