AKTUALIZÁCIA: Jerzy Dudek, Carlo Ancelotti a TV Real Madrid spochybňujú ofsajdové postavenie Asensia

Zdieľať:

Po včerajšej výhre Katalánskeho klubu proti Realu Madrid sa objavili rôzne fámy o neuznanom góle pre ofsajd. K tejto téme sa vyjadril aj bývalý brankár Realu Madrid Jerzy Dudek a tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti.

V priebehu včerajšieho večera na svojom instagramovom účte bývalý Poľský reprezentant, hráč Anglického klubu Liverpoolu a Realu Madrid Jerzy Dudek zverejnil fotografiu neuznaného gólu Marca Asensia s jasne nakreslenými čiarami so zmysluplným emoji.

O rozhodnutí rozhodcov zodpovedných za VAR má navyše pochybnosti aj samotný tréner Los Blancos Carlo Ancelotti. “Nevyhrali sme kvôli spáleniu šancí, o ktorom máme stále pochybnosti. Do Madridu sa vraciame s pochybnosťami,” povedal tréner Realu Madrid na tlačovej konferencii po stretnutí.

Na druhej strane speváčka Rosalia, ktorej logo sa objavilo na dresoch Katalánskeho klubu FC Barcelona má veľmi dobrú náladu.

AKTUALIZÁCIA: 
Denník Mundo Deportivo informuje, že po El Clásicu oficiálna TV Realu Madrid spochybnila prácu rozhodcu a systému VAR. Televízia Realu Madrid sa sťažuje pre zlé nakreslenie ofsajdových čiar a pre údajný faul Lewandowského pri víťaznom góle.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: twitter.com/FC Barcelona

Peter
Sledujte ma