Sociální sítě
Nahoru

By Femme_Pro Labo concept: Krása založená na zdraví

Poté co během dlouhých let vášnivě bojovali za kvalitu služeb a produktů, a dokázaly získat pro český trh výhradní zastoupení řady kosmetických značek a procedur, jelikož věří, že silný produkt, dokonalé zaškolení, férové a lidské jednání s klientkami a kosmetickými salony je dělá úspěšné a jedinečné, představují Hana a Marcela nový produkt – tentokrát z oblasti výživových doplňků, a to japonský Concept Pro Labo.

Pro Labo Concept je vysoce kvalitní značka Inner Beauty pro globální trh od „Esthe Pro Labo“, která je průkopníkem a je známá svými ohromujícími úspěchy v japonském kosmetickém průmyslu, odvětví kosmetických profesionálů. Značka je vysoce důvěryhodná a velmi vyhledávána celebritami, modelkami, špičkovými herci, profesionálními sportovci a mnoha dalšími lidmi, kteří dbají na krásu a zdraví.

Základním stavebním kamenem tohoto konceptu „Vnitřní krásy/Inner Beauty“ je řízení „Dobrého příjmu (IN)“ a „Špatného výdeje (OUT)“ a snaha zlepšit prostředí střev a stravovací návyky a usilovat o zdraví a krásu zevnitř těla. Přijímejme prospěšné látky a vylučujme ty škodlivé, tzv „ IN-OUT KRÁSA“. Prioritou dosažení skutečného zdraví a krásy je vyčistit „půdu“, naše střevo. K tomu je nutno přijímat živiny a zcela vyloučit škodlivé látky, totiž dosáhnout „úplného trávení“. Pouze úplným trávením může střevo plnit své původní funkce „IN-OUT“ a pro Vás bude zdravotní metodou v éře sytosti.

V byFEMME věří, že žádná krása neexistuje bez zdraví. Naše zdraví je tvořeno 60 biliony buněk, a jejich hlavní zdroj lze vystopovat až k „POTRAVĚ“. Japonští odborníci zkoumali a studovali zdravotní problémy způsobené potravinářskými aditivy, zbytkovými pesticidy, škodlivými kovy a nadměrnou stravou, se kterými je člověk konfrontován. V procesu výzkumu pro Concept Pro Labo se podařilo nashromáždit různé druhy bezpečnostních dat v procesu výzkumu a vývoje produktů. Tento proces shromažďování dat vede v současné době trendy nejen v kosmetickém, ale také v profesionálním sportovním a lékařském průmyslu.

Nyní jsou produkty Concept Pro Labo v Japonsku představeny více než 12 000 firmám, jako jsou kosmetické salony, tréninkové tělocvičny, lékařské kliniky, kadeřnictví a další. A víme, že zájem a touha po „vnitřní kráse“ prostřednictvím stravování, která vede ke „zdravé kráse“ zevnitř, je žádána celosvětově.

Hana Olscher i Marcela Beranová z byFEMME věří, že nutným posláním je přispívat ke zdravé kráse světa, prostřednictvím produktů „Pro Labo Concept“, a přispívat k prodloužení průměrné délky zdravého života. Díky jejich vášni pro skvělé a jedinečné kosmetické produkty a služby, a jejich aktivitě a nasazení máme možnost se na našem trhu seznámit s produkty japonského Pro Labo Conceptu, a zlepšit tak kvalitu našeho života a krásy.

Pro laickou i odbornou veřejnost představí značka byFEMME 12 potravinových doplňků z řady Pro Labo Concept, které bude možno zakoupit prostřednictvím e-shopu nebo ve spolupracujících kosmetických salonech. Podrobnosti ohledně jednotlivých produktů je možné objevit na webu byfemme.cz.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.