Sociální sítě
Nahoru

Velikonoce v restauraci Chateau Ctěnice

Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Denise Wágnera připravuje špičkovou českou a mezinárodní kuchyni v moderním pojetí, a která se nebojí kombinovat současné kulinářské techniky s přístupem tradičního kuchařského umění.

Speciální velikonoční menu se bude podávat od 3. do 10. dubna. Hotelová terasa nabízí jedinečnou možnost vychutnat si zdejší kuchyni s výhledem na zámecké nádvoří a užívat si klidu a atmosféry zámeckého areálu Ctěnice. Restaurace Chateau Ctěnice klade důraz na vždy čerstvé suroviny nakoupené v maximální míře od lokálních dodavatelů. Disponuje 40 místy k sezení v příjemném prostředí zámecké restaurace v moderním stylu.

Předkrm

Králičí terinka, rebarbora, pošírovaná hruška a mandle, brioška / 345 Kč

Polévka

Krém z medvědího česneku s raviolou a kerblíkovým olejem / 110 Kč

Hlavní chod

Pečená jehněčí plec na rozmarýnu s medvědím česnekem a farmářské brambory / 359 Kč

Králičí stehýnko pečené sous vide na zelenině s jarní nádivkou, pastinákovo karotkové pyré / 345 Kč

Krémové rizoto se sýrem pecorino a kopřivami s králičím hřbetem / 345 Kč

Dezert

Čokoládový malinový koláč / 148 Kč

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.