Na lovu: Dagmar Jandová alias Kvízová dáma nejraději tráví čas se svými dcerami. Ty sledují každý díl

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Dagmar Jandova
Zdroj: Petr Horník / Právo / Profimedia

V zábavném pořadu Na lovu jí říkají Kvízová dáma. Přezdívka prý vychází z toho, že má ráda kvízy. Co na sebe dále Dagmar Jandová prozradila v rozhovorech? Například to, že cítí sympatie k soutěžícím a je trémistka .

„Vždycky jsem měla ráda kvízy a chodila ráda do soutěží, takže ta přezdívka byla jasná,“ prozradila v pořadu Alex a host, jak přezdívka vznikla.

Ve stejném interview pak uvedla, že nabídka do pořadu Na lovu byla pro ni šokem, protože na to neměla sebevědomí. Nakonec je ale ráda, že do toho šla.

Dcery pořad milují

„Jsem vdaná a mám dvě dcery. Ty jsou z mé role lovkyně nadšené, soutěž sledují a moc se jim líbí,“ poodkryla své soukromí Dagmar v rozhovoru pro Super.

Dokonce přiznala, že dcery sledují všechny díly. A to i s kolegy, nejen když tam je ona. Jsou to právě dcery, s nimiž tráví nejraději volný čas.

„Ondra je skvělý jako moderátor i jako parťák v zákulisí, všechny nás baví i mimo kamery a chová se velmi mile. Co se týče moderování, přijde mi až neuvěřitelné, kolik vtipů je schopný v pravý okamžik vymyslet. A jaké jsou jeho nejlepší hlášky? Kamarádi mají rádi například tu, že si dělám selfíčka pevnou linkou, v práci si zase kolegové raději neoblékají kostkované košile, abych jim nevyluštila rukávy,“ vysekla také poklonu Ondrovi Sokolovi, který pořad vede.

Se soutěžícími soucítí

Kvízová dáma se otevřele v rozhovoru pro DVTV, kde prozradila například to, zda ji trápí její špatné odpovědi.

„Člověk to hodí za hlavu a jde dál,“ popřela, že by se špatnými odpověďmi výrazně trápila.

Zlobí se na sebe, když se netrefí nebo nezná odpověď. Zároveň však přiznává, že občas jsou jí soutěžící sympatičtí a má radost, že postoupili dále.

„Schválně jsem se nikdy nepřeklikla, ono stačí, že to udělám neschválně. Ale jako ten soucit tam určitě je,“ přiznala Kvízová dáma s tím, že vnímá i trému soutěžících a jejich smůlu na otázky.

Rivalita mezi lovci není

Na stránkách soutěže si mohou diváci prohlédnout i statistiky úspěšnosti jednotlivých lovců. Kvízová dáma přiznala, že se na tyto statistiky nekouká, a tudíž nevnímá, že je v úspěšnosti mezi lovci druhá od konce.

„To záleží i na otázkách a kdo má jaké štěstí,“ dodala.

Prý je velká trémistka a nemohla by být na místě soutěžících. Zvláště ve velké výzvě, kdy jsou všude kolem diváci a všichni lovci se dívají seshora.

A který lovec by pro ni byl největší výzvou? Byli by pro ni dva – Doktor Vševěd a Kalkulátor. Ale žádná soutěživost mezi nimi prý nění.

„Ne, to vůbec. Mezi námi panuje spíše takové přátelství, a tak nějak proto máme vzájemné pochopení, protože víme, že se příště uklikne zase někdo jiný,“ vysvětlila.

Lovci si dokonce vzájemně pomáhají a trénují své odpovědi.

„Občas si s některými lovci voláme po večerech online, každý si připraví pětadvacet otázek a trénujeme rychlost. Případně si zkouším odpovídat u jiných lovců, když se na pořad dívám,“ uvedla v rozhovoru u Alex Mynářové, jak se na soutěž lovci připravují.

Zdroje: Super, DVTV, Český rozhlas Region

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články