Jak ochránit svůj dům? Základ jsou bezpečnostní dveře

Rubrika: Interiér, Market

Nežijeme sice v extrémně nebezpečné zemi, ovšem zlodějíčkové se tu a tam najdou. Nelze se tak spolehnout na standardní dveře, které jen zamkneme a odejdeme. Je zapotřebí udělat maximum pro zabezpečení cenností. Prvním krokem je výběr dveří. Mnozí si myslí, že bezpečnostní dveře se hodí jen k bytům, ale kdepak. I dům mohou chránit bytelné dveře.

foto Pixabay

Jak vybrat bezpečnostní dveře?

Bezpečnostní dveře dnes nemusí mít podobu masivní jako od trezoru. Specializované firmy vám dnes namontují bezpečnostní dveře tak, aby vyhovovaly přesně vašim požadavkům. Navíc si lze objednat buď plně nové bezpečnostní dveře do bytu i domu, stejně tak se ovšem mohou upravit ty vaše stávající. Zvolit si můžete zabezpečení se speciálními požadavky na bezpečnost, vybírá se požární odolnost, také kouřotěsnost a další prvky. Bezpečnostní atributy mohou dnes mít dokonce i historické nebo atypické dveře. Také sklep se může stát nedobytným místem, překážkou není ani to, když jsou dveře složeny ze dvou křídel.

Bezpečnostní dveře – co by měly mít?

Dnes už lze udělat vše tak, aby bezpečnostní dveře splňovaly ty nejpřísnější požadavky na bezpečnost a zároveň, aby se vám líbily, hodily by se k domu, bytu apod. Bezpečnostní dveře jako takové jsou jednou formou ochrany vašeho majetku. Avšak i jednotlivé složky představují bytelné prvky. Například bezpečnostní kliky nebo mechanické zámky. I ty mají testy NBÚ (Národní bezpečnostní úřad), po nichž se přidělí následný certifikát, který dané produkty zařadí do konkrétní bezpečnostní třídy. Abyste se v tomto vyznali, poradí vám profesionálové, kteří i navrhnou nejlepší typ bezpečnostních prvků pro výš byt či dům. Například firma Kavan spol. s. r.o., která má tradici již od roku 1927, vám vypracuje projekt na míru. Tak směle do ochrany vašeho nejcennějšího, tedy domova.

 

 

 

Komerční prezentace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak ochránit svůj dům? Základ jsou bezpečnostní dveře