Média: Pedri a Dembélé si nezahrajú v najbližšom El Clásicu

Zdieľať:

Relevo a Catalunya Radio jednomyselne uvádzajú, že Pedriho recidíva sa ukázala byť oveľa vážnejšia, ako sa priebežne očakávalo. Podľa zistených správ hráč bude mimo hry ešte 3 až 4 týždne, čo znamená, že vynechá tak najbližšie El Clásico v druhom semifinálovom zápase Copa del Rey.

Toni Juanmarti z Relevo dáva do pozornosti, že sa vynakladalo úsilie na urýchlenie Pedriho návratu už do hry v ligovom zápase proti Realu Madrid. Podľa predošlých správ média informovali o možnom návrate Pedriho už v nedeľnajšom zápase v El Clásicu, ktoré sa odohralo 19. marca o 21:00. Nuž podľa informácii sa hráč počas tréningu pred zápasom necítil príliš najlepšie a tak sa jeho doba rekonvalescencie predĺžila na dobu neurčitú.

Klub veľmi nerád priznáva, že v Pedriho prípade zrejme nastala chyba opatrnosti, no zatiaľ je rekonvalescencia záložníka veľmi pozitívna. Podľa Releva dátum návratu hráča na ihrisko nebol zverejnený, ale Catalunya Radio informuje, že hráč na ihrisko vkročí až 23. apríla na zápas proti Atléticu Madrid na Camp Nou.

Relevo taktiež informuje aj o súčastnom stave Francúzskeho krídelníka Ousmana Dembélého. V tomto prípade to Toni Juanmarti vidí tak, že krídelník rovnako ako Pedri nenastúpi na blížiace El Clásico.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: sport.es

Peter
Sledujte ma