Petr Vondráček se po dlouhé době ukázal v doprovodu dcery. Z Aničky roste krásná dívka

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Petr Vondracek
Zdroj: Nextfoto

Muzikant a herec Petr Vondráček si své soukromí spíše střeží. V minulosti se ale několikrát pochlubil svou dcerou Aničkou. Ta se s ním jednou za čas objeví ve společnosti a Vondráček přiznává, že na odhánění nápadníků je plně připraven.

V minulosti s ní chodil na společenské události častěji, teď se ale delší čas objevoval jen sám. Lidé si tak Aničku pamatují jako malou holčičku a mnohé překvapilo, v jakou krásku vyrostla.

Na svůj věk vypadá vyspěle

Třináctiletá dcera Petra Vondráčka si nenechala ujít premiéru nové komedie Presidenti. V té si její otec zahrál po boku Michaely Dolinové, Šárky Vaňkové nebo Zdeňka Žáka. „Jsem rád, že mě přišla podpořit,“ uvedl Vondráček pro Super.

Petr Vondracek dcera

Vedle tatínka vypadá Anička o něco starší, než je. Na premiéru oblékla černý top a béžové společenské kalhoty, na fotkách se usmívá a je vidět, že se ve společnosti cítí jako doma. Je velmi pravděpodobné, že o nápadníky nemá nouzi.

Jednou to přijde

Dcera se ještě před pár lety o chlapce vůbec nezajímala. „Anička na mě zatím hraje takovou tu hru, že ji kluci vůbec nezajímají. Nevím, do jaké míry je to pravda,“ svěřil se před třemi roky Vondráček pro Extra.

Od té doby se toho samozřejmě hodně změnilo. Starostlivý tatínek je ale rozhodně připraven si všechny nápadníky dobře proklepnout, aby měl jistotu, že je jeho dcera v bezpečí. Na druhou stranu ale nebude své holčičce nic zakazovat.

„Moje dcera je hezká, povedla se po mamince. Samozřejmě tohle asi přijde. Začne koukat po klucích, ti ji budou otravovat… Nebudu otec, který by ji nějak extrémně hlídal. Budu věřit tomu, že naše výchova byla tak správná, že Anička sama bude schopná posoudit, jestli je něco dobré nebo nebezpečné,“ řekl v rozhovoru pro iDNES.

Zdroj: Super, iDNES, Blesk, Extra

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články