Sociální sítě
Nahoru

Rituals uvádí na trh letní limitovanou edici M’Gouna

Luxusní značka s pečujícími produkty Rituals Cosmetics uvádí na trh novou letní limitovanou edici: M’Gouna. Nová exkluzivní kolekce vzdává hold marockému Údolí růží a vyjadřuje vděčnost za rozkvět nádherné přírody. Limitovaná edice představuje speciální výběr produktů od péče o tělo až po domácnost.

Letos v létě se Rituals zaměřuje na naplnění vašeho každodenního života vědomím a radostí. Podle značky se nová letní limitovaná edice M’Gouna zrodila z přesvědčení, že plné vnímání světa kolem vás vám umožní znovu objevit štěstí v maličkostech a prohloubí vaše spojení s krásou života.

Proto jako značka zaměřená na pohodový životní styl zve všechny, aby se plně ponořili do svých smyslů s touto novou a exkluzivní kolekcí s krásnými vonnými ingrediencemi, které se běžně vyskytují v blízkosti pohoří Atlas, jako je opuncie a arganový olej. Limitovaná edice s úžasným designem růží vzdává hold jedné z klíčových složek své hravé a květinové vůně, růži damašské.

Od začátku března je kolekce M’Gouna obsahující sprchovou pěnu, tělový krém s kapsulami vitaminu E, čistící jílovou masku na tělo, tělovou pěnu, marocký olej na vlasy, parfémovanou vodu, kuchyňskou sadu, interiérový parfém, vonné tyčinky a zahradní svíčku k dostání v kamenných prodejnách rituals.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.