ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 29365 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Vivaldianno The Show už za týden v divadelní podobě v Hybernii

0 jsk 23.3.2023

Světová premiéra nového hudebního projektu Vivaldianno The Show se blíží. Ve více než třiceti světových metropolích vidělo představení s prvky art-rocku citlivě prolnuté s barokní hudbou a ohromujícími vizuálními efekty, více než 150 tisíc nadšených diváků.

Úspěšná hudební show propojuje originálním způsobem hudbu geniálního skladatele Antonia Vivaldiho s jeho výjimečným osudem a zázraky moderních technologií. Ojedinělé představení připravují pro divadlo Hybernia špičkoví čeští hudebníci, tanečníci a animátoři. Spolupracují na něm špičky z různých oborů, celkem na 150 lidí. Premiéra se bude konat v pražském Divadle Hybernia 31. března 2023.

Show Vivaldianno má ambici oslovit rodinné publikum, mladé posluchače i fanoušky klasické hudby všech generací. Vivaldianno The Show v nové vizuální podobě s přidanou projekcí a choreografií vtáhne diváky do příběhu barokního génia, který se odehrává v rozzářených Benátkách. Připravovaná nová podoba Vivaldianna s podtitulem The Show překonává styl předchozích projektů.

„Projekt moderním a unikátním způsobem využívá princip Laterny Magiky a posouvá ho dál. Vytváří 3D prostor pomocí dvou projekcí-předního průhledného plátna a zadní projekce. Obě plátna jsou synchronní a díky správné práci s perspektivou vytváří poutavý 3D efekt,“ říká Michal Dvořák, hudebník, skladatel a tvůrce show.

„Nebývá obvyklé, aby se show těchto rozměrů odehrávala na jevišti divadla. Spolupracujeme na něčem novém, co tu ještě nebylo, chceme posouvat laťku výš a přinášet maximální kvalitu pro náročnější diváky,“ říká Eva Homindová, ředitelka Divadla Hybernia.

(foto: Divadlo Hybernia)