Expartnerka Daniela Nekonečného se na výročí jeho smrti na hrob možná nepodívá. Skolila ji chřipka

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Daniel Nekonecny
Zdroj: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Jsou to už čtyři roky od smrti legendárního zpěváka, herce a baviče Daniela Nekonečného. Na akcích byl samý úsměv, rozdával pozitivní energii, v osobním životě měl ale problémy, a nakonec ho skolil infarkt myokardu. Letos vůbec poprvé v den jeho smrti na hrob možná nedorazí jeho expartnerka Zuzana Kardová.

Daniel Nekonečný trpěl epileptickými záchvaty. Nebral na ně ale léky, což se podle iDNES na jeho smrti nejspíš podepsalo. „Drogy v tom určitě nebyly. Byla jsem s ním devatenáct let a neviděla jsem u něj nic… Mrzí mě, že nežije. Neměla jsem od něj odcházet,“ řekla po jeho smrti zpěvákova bývalá přítelkyně serveru Expres.

Zůstali přáteli

Zuzana Kardová strávila s Danielem 19 let společného života. Pět let před jeho smrtí se sice rozešli, vždy spolu ale dobře vycházeli a byli velmi dobrými přáteli, popisuje jejich vztah Blesk.

Zuzana bere jako svou povinnost starat se o hrob zesnulého baviče. Navštěvuje ho pravidelně a každý rok v den jeho úmrtí jde Danovi zapálit svíčku. Letos tomu ale možná bude jinak.

Brání jí chřipka

Podle serveru Život v Česku je vidět, že se o hrob někdo stará. Je vždy upravený, plný květin, často na něm hoří svíčky. 23. března to jsou přesně 4 roky, co hudebník opustil navždy svět. A Zuzana se obává, že tentokrát se poprvé v daný den na hrob nepodívá.

„Na hrobě jsem se byla podívat minulý týden v neděli, ale teď toho 23. zatím nevím, jestli tam půjdu. Já ležím, skolila mě chřipka, tak ještě uvidím, jak mi bude. Ale jít tam určitě chci,“ uvedla. Snad nakonec všechno dobře dopadne. A pokud ne, určitě dojde Danovi na hrob v blízkých dnech.

Zdroj: Život v Česku, iDNES, Blesk, Expres

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články