ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7827 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Rybičky 48 pokřtí dokument

0 jsk 23.3.2023

Filmový dokument Rybičky 48 – 20 let rock’n’rollu, vy buzny přináší necenzurovaný pohled do zákulisí kapely a fungování hudebního průmyslu. Kamera vás zavede do míst, kam se běžný divák nedostane, dojde na nečekané situace, autentická vyjádření kolegů z branže i uznávaných hudebních publicistů. Rozhodně nečekejte žádný zbytečný a plytký dokument.

Nejde o žádný učesaný příběh, ale o plnotučnou filmovou zábavu pro všechny, kteří mají chuť nahlédnout, jak to funguje v zákulisí úspěšné rockové kapely. Každý bude mít možnost vidět a slyšet, co vše je možné zažít, někdy i přímo přežít při cestách na koncerty, zkrátka nahlédnout do dění za pódiem i zcela mimo ně.

Skupina se s otevřeností sobě vlastní vyjadřuje k tématům, o kterých se obvykle taktně mlčí. V dokumentu se vyjádří Marek Ztracený, Mirai Navrátil, Voxel, Jakub Děkan, Bára Zemanová, zpěváci a hudebníci z kapel Inekafe, UDG, Harlej, Mandrage, Koblížci, Alkehol, Imodium, John Wolfhooker a přední hudební publicisté Jarda Špulák a Petr Korál.

Více než devadesátiminutový dokument mapující dvacet let působení jedné z nejpopulárnějších českých skupin naplno a bez vytáček hovoří o tom, co se děje v zákulisí. Diváci rovněž zjistí, jaká atmosféra byla úrodnou půdou pro vznik hitů Slibuju, že už nebudu pít, Zamilovaný/Nešťastná, Vážené dámy, My ještě nejsme starý nebo Léto.

(foto: Linda Orlik)