Dara Rolins s Pavlem Nedvědem budují sídlo lásky v klidném sousedství. Lidé se vsází o to, zda se jednou vezmou

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Dara Rolins Pavel Nedved
Zdroj: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

Už před časem se rozhodli Dara Rolins s Pavlem Nedvědem svůj vztah někam posunout. Ona bydlí v Praze, on zase v Itálii, vztah na dálku tak pro ně byl velmi komplikovaný. Teď společně budují hnízdečko lásky v Šáreckém údolí.

Pár společně už dříve investoval do pozemku v Itálii, připomíná Blesk. V současné době ale probíhají velké úpravy na čtyřech pozemcích v celkové hodnotě 35 milionů, které koupili Rolins s Nedvědem u nás.

Výrazné úpravy

Podle serveru Extra probíhají na pozemku velmi výrazné úpravy. Původně tu stály nejspíš nějaké budovy, protože v zemi zůstaly jen dlaždice a okolo nich sutiny. Kvůli strmému svahu bylo také třeba upravit pozemek výškově.

„Dohodli jsme se, že už spolu nebudeme mít děti, ale že si postavíme dva domy. Jeden tady v Čechách a druhý v Itálii,“ prozradila Dara pro iDNES v listopadu 2022.

Důvod je jednoduchý: jeden druhého prý nechtějí nutit ke stěhování. Dara prozradila, že jeden z jejich domů bude u jezera, druhý pak u lesa. České pozemky jim poskytují maximální soukromí, jde totiž o velmi klidné sousedství.

Sázky na svatbu

Že spolu nechtějí mít děti, řekla Rolins poměrně jasně. Má ale slavný pár v plánu posunout vztah do svazku manželského? Některé sázkové kanceláře dokonce jejich vztah využívají ke svému byznysu.

Když objevila Dara na internetu, že se lidé vsází o to, zda se jednou s Pavlem vezmou, hned se s tím podělila na své sociální síti.

Napsala ale jenom vyděšené „COŽE?“ a ironicky se zasmála, že někdo něco takového vážně řeší, uvádí web Prima Ženy.

V minulosti se na téma svatby vyjádřila pro server Nový čas: „Takhle mi je dobře a občas mám strach, že když se věci až příliš vyšperkují, můžou se pokazit. Myslím, že určitá nejistota i v těch nejjistějších věcech má svoje kouzlo.“

Zdroj: OnlyU, Extra, Blesk, Prima Ženy, Nový čas

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články