ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 19413 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Eva Burešová se vrací na obrazovku coby Viky Janečková

0 jsk 24.3.2023

Eva Burešová kvůli mateřským povinnostem na čas vystoupila z děje seriálu Zoo, ale nyní je jako Viky zpátky. A nevrací se sama. Po boku, spíš tedy v dětské sedačce, bude mít malého Juniora.

Láska jako trám se nepovedla, a tak Viky sbalila sebe i dupačky malého Péti a vrátila se domů. Všichni jsou z toho překvapeni a vyzvídají, co se s ní a soudcem Petrem stalo. Ona ale mlčí, chce jen být mezi svými.

„Utečená dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme ten šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky,“ prozrazuje Eva Burešová.

Naráží tak na to, že se před šesti měsíci stala dvojnásobnou maminkou. Viky se chce vrátit do svého pokojíčku, jenže v bytě je plno. Bydlí tam Filip v podání Tomáše Kluse, který se sice má sbalit a odejít, jenže se ukáže, že Viky bez něj nemůže fungovat. Filip se totiž osvědčí jako dokonalá chůva pro malého. Je jediný, kdo miminko zvládá, hlídá ho, aby Viky mohla dál zpívat v baru a vydělávat peníze, protože Petr se o ni nijak finančně nestará, a tak potřebuje pomoc.

„Když jsem odcházela, mrzelo mě, že jsme se s Tomášem Klusem minuli, ale teď si to vynahrazujeme,“ prozrazuje Burešová, kterou právě s muzikantem čeká vášnivá linka.