Pes z útulku se zoufale snaží najít rodinu. Jeho gesto je dojemné!

Psi v útulku se od sebe velmi liší. Každý z nich má také za sebou jiný životní příběh. Speck toužil jen po nové rodině, lásce a náklonnosti. Nějakou dobu žil na ulici a musel se o sebe sám starat, ale to mu nezabránilo v touze po nové rodině. Lidé pro něj stále nebyli hrozbou a těšil se, až potká své nové majitele. A snažil se toho dosáhnout velmi zajímavým způsobem.

Pes, který touží po lásce a kontaktu

Speck strávil celý rok ve zvířecím útulku Bullock County Humane Society v americké Alabamě. Velmi rychle si získal přízeň všech zaměstnanců, protože byl ke všem velmi hodný a přítulný. Jakmile někdo procházel kolem jeho kotce, Speck se s ním snažil navázat kontakt. Vždy vystrkoval nohu z kotce a chtěl se držet za ruku s člověkem, který by projevil alespoň nějaký zájem.

https://cz.kristinseale.com/

„Jediné, co chce, je láska a pozornost lidí. Natáhne svou malou tlapku a chce, abyste se ho dotkli a chvilku ho drželi,“ sdělila Desiray Miracle-Wilderová, která působí jako ředitelka tohoto zvířecího útulku. Někteří psi jsou velmi kontaktní, i když neměli s lidmi nejlepší zkušenosti nebo zatím nepoznali pravou lásku. Speck je rozhodně jedním z nich.

Čtěte také: Zachráněné prasátko našlo nový domov i rodinu

https://cz.kristinseale.com/

Dojemné video na sociální síti změnilo psovi život!

Personál útulku napadlo, že by se měli o toto krásné gesto podělit se světem a ukázat, jak se může chovat pes z útulku. Natočili proto video a dali ho na sociální sítě. Rychle se rozšířilo a dojalo tisíce lidí po celém světě. Právě toto video bylo důvodem, proč si Speck konečně našel svou rodinu. Stačily pouhé tři dny a získat to, po čem nejvíce toužil.

https://cz.kristinseale.com/

Video viděla jiná společnost Allie’s Hope For Paws Dog Rescue a rozhodli se, že Speckovi pomohou. A našli pro něj dokonalou rodinu. Nová rodina má 26akrovou farmu a další dvě štěňata, takže bude mít Speck také nové psí přátele. Navíc získá lásku, respekt a náklonnost, po kterých tak dlouho touží. Stačilo jediné video a tento úžasný pes získá ten nejlepší psí život.

https://cz.kristinseale.com/

Zdroj: cz.kristinseale.com