Matka vynáša deti z horiaceho domu. Potom vbehne naspäť a zamkne sa!

Matka sa zamkne do horiaceho domu. Dôvod vás šokuje…

29. októbra sa pre 32-ročnú Angel Fiorini a jej rodinu zrútil celý svet. Matka troch detí spala vo svojom dome v Newman Lake v Spojených štátoch, keď sa stalo to, čo sa stať nemalo. Dom začal horieť.

Zobudila sa a hneď myslela na deti. Vedela, že ich musí zachrániť.

Vbehla  do detskej izby a zobrala svojho trojročného syna Vinnyho a 18-mesačnú dcérku Rosalie. S dieťaťom pod každým ramenom vybehla  na trávnik a položila ich.

Potom utekala späť dovnútra po svoju sedemročnú dcéru Giannou. Jej malých súrodencov však matka nenechala na trávniku, a tak sa ju pokúsili nasledovať späť do domu. Angel nevidela iné riešenie, ako zamknúť za sebou dvere, keď vošla po Giannu, aby sa dnu nedostali jej malé  deti.

Keď sa Angel vrátila na chodbu so svojou najstaršou dcérou, miestnosť už  bola tak plná dymu, že nemohla nájsť dvere. Bála sa, že sa Gianna zraní, a tak si ľahla na telo svojej dcéry, aby ju ochránila pred plameňmi a dymom vlastným telom.

Nakoniec jeden zo susedov v okolí videl, že horí a zavolal záchrannú službu.

Keď Angelu a Giannu vyviedli z domu, obe boli v bezvedomí, no stále nažive.

Angela zachránila celú  svoju rodinu. Najmladšie deti prežili len s ľahkými zraneniami. Gianna mala popáleniny druhého stupňa a musela zostať v nemocnici dva týždne. Angela mala popáleniny druhého a tretieho stupňa na polovici tela. Jej stav bol po požiari veľmi kritický, no päť týždňov po hroznej udalosti sa jej stav  stabilizoval, čo jej umožnilo vrátiť sa domov k svojim deťom.

Všetky deti sú nažive, vďaka Angele.

Angela je  naozaj skutočným hrdinom! Prajeme jej všetko najlepšie v živote a dúfame, že uvidí svoje deti rásť a bude šťastná. Deti musia byť šťastné, že majú takú úžasnú mamu!

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*