fbpx

Sponzorovaný obsah

Súboj šampiónov! Gábor Boráros pozná svojho súpera na turnaj OKTAGON 41 v Liberci
Zdroj fotky: Fabriq MMA

Gábor Boráros v najnovšom vyjadrení hovorí, že média mu chcú uškodiť a takto sa bráni

V podstate okamžite po skončení turnaja Fabriq MMA 2 v Nitre sa rieši verejnosťou hlavný zápas večera Gábor Boráros vs Kirill Medvedovsky.


Duel domácej MMA hviezdy prebiehal zvláštne a je spájaný s podozrivými stávkami, ktoré počas zápasu v stávkových kanceláriách pribúdali. Aktívne to riešia Tipsport a Fortuna, no už sa celým prípadom zaoberá aj polícia.



Situácia ohľadom jeho zápasu je vážnejšia, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Potvrdil to aj promotér Oktagonu Ondřej Novotný, ktorý hovorí, že má informácie zo spoločnosti Tipsport o dôkazoch, ktoré by mohli túto kauzu manipulácie zápasu potvrdiť.

Nové vyjadrenie Gábora Borárosa ku kauze

Ako uviedol portál šport.sk, Gábor sa v najnovšom videu opäť vyjadril k obvineniu, že jeho posledný zápas na Fabriq MMA 2 s Medvedovskym bol vykonštruovaný ako stávkový podvod. Cez to všetko nadával, ľutoval sa a hovorí, že média mu chcú uškodiť.

„Ani neviem, ako funguje stávková kancelária. Nikdy som na nič nestavil, ani korunu. A potom prídete s tým, že zmanipulovaný zápas. Ste úplní idioti! Ani neviem, kto na tom tak strašne dobre zarobil. Niekomu, kto na tom zarobil, gratulujem. A ostatní, ktorí na tom nezarobili, škoda.“

Vyšetrí polícia tento prípad už čoskoro? A ako to ovplyvní Gáborovu budúcu kariéru MMA zápasníka?

Známy MMA rozhodca a tréner má o kauze okolo zápasu Borárosa jasno: Medvedovsky je „profesionálny boxovací mech“

Zdroj: šport.sk

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.