Ryan Reynolds je i schopný byznysmen a nový John Wick se zbytečně natahuje. Čtěte zprávy týdne

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu odehrálo? Čtěte nebo rovnou poslouchejte v podcastu Weekly.

Filip HouskaFilip Houska

newsletter-photo-5

Foto: Vertical Enterainment / Depositphotos

Keanu Reeves jako John Wick a Ryan Reynolds

0Zobrazit komentáře

S nedělním večerem přichází už tradiční rekapitulace článků, které jsme pro vás v uplynulém týdnu publikovali. Ve výběru nejzásadnějších zpráv i nejčtenějších článků se dostaneme jak k dalšímu zajímavému obchodu, který udělal slavný americký herec Ryan Reynolds, tak k našemu pohledu na nový film John Wick: Kapitola 4, který je možná až zbytečně dlouhý.

Dále se podíváme na konkurenci pro GPT-4 od Googlu, nalákáme na pokračování kultovní střílečky Counter-Strike, ukážeme vám, jak vypadá ochrana před zloději od sítě supermarketů COOP, a připomeneme náš nový videopodcast se světovými špičkami v oboru. V neposlední řadě také zdůrazníme, že již brzy se uskuteční naše další událost, tentokrát na téma umělé inteligence.

Ostatní zásadní články za minulý týden najdete níže. Nyní přejeme příjemné čtení nebo poslech skrze podcast Weekly. Sledovat nás můžete na sociálních sítích včetně Instagramu, kde se o novinkách můžete dozvědět ve vizuální formě.


Nejzásadnější zprávy týdne


Podcast

Zásadní zprávy z uplynulého týdne si lze pustit i jako podcast Weekly. Jeho součástí je také rozhovor, tentokrát s analytičkou Nikoletou Nemečkayovou o možném zákazu TikToku v západním světě. Rozhovor je k dispozici také v textové podobě.

Všechny podcasty Weekly si můžete pustit i na Spotify, Google Podcasts a Apple Podcasts. K dispozici jsou i přímo na cc.cz/podcasty.


Nejčtenější články týdne

Nabídli více než moje máma, žertoval Ryan Reynolds. T-Mobile od něj koupil firmu za 30 miliard korun

Nový John Wick sejme 700 nepřátel, řekne 17 slov a trvá tři hodiny. Famózní akci ale prodlužuje nudou

Partner newsletteru

Cena kreativních hrdinů oslavuje udržitelný pozitivní přínos tvůrčího myšlení pro lidi, společnost a životní prostředí. Podporuje lidi, kteří mají odvahu vystoupit z řady a prosadit změny potřebné k tomu, aby věci fungovaly lépe.

Jejich přínos, rozdělený do pěti kategorií, bude oceněn během slavnostního galavečera ve ŠKODA Muzeu v Mladé Boleslavi ve čtvrtek 13. dubna 2023.

Vstupenky můžete kupovat zde.

Startuje aukce obrazů padlého podnikatele Michala Mičky. Pokryje část z jeho stamilionových dluhů

Jak GPT-4 využít každý den. Umí být osobním učitelem, programátorem nebo kuchařem

Nová čtvrť za více než 4 miliardy. Trikaya postaví druhý největší developerský projekt v Brně


Doporučujeme

Pamatujete si na Strážce vesmíru?

  • Tyrannosaurus! Triceratops! Šavlozubý tygr! Laciní, ale o to kultovnější Strážci vesmíru jsou zpátky v nostalgické novince na Netflixu. Podívejte se na trailer.

Nový videopodcast od CzechCrunche

  • Hosty nového CzechCrunch Podcastu byli Michal Pěchouček a Martin Rehák, kteří jsou světovou špičkou v byznysu s AI.

Jak umělá inteligence změní svět?

  • Už 4. dubna pořádá CzechCrunch další událost, tentokrát na téma Jak umělá inteligence změní svět. Vstupenky v prodeji zde.

French Week v Manifestu Anděl

  • Francouzský týden v Manifestu vám chce dopřát to nejlepší z francouzské kuchyně, kultury a zábavy. Více naleznete tady.

Mediální partnerství

Mezinárodní festival populárně-vědeckých filmů pořádá Univerzita Palackého v Olomouci již od roku 1966. V průběhu let se komorní uzavřená akce proměnila v jednu z největších vzdělávacích událostí v Evropě.

Jde o jedinečný festival v České republice, který hostil vědkyně a vědce, jako je evoluční biolog Richard Dawkins, vizionář robotiky Hiroshi Ishiguro nebo filozofka AI Susan Schneider.

Více informací naleznete zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym