fbpx

Sponzorovaný obsah

Conor McGregor prezradil, koľko zápasov mu zostáva v zmluve s UFC!
zdroj: Twitter UFC

Conor McGregor prezradil, koľko zápasov mu zostáva v zmluve s UFC! Plánuje potom odísť inam?

Conor McGregor, bývalý UFC šampión dvoch divízii, prezradil, že v jeho aktuálnej zmluve s organizáciou má ešte dva zápasy. Tým nasledujúcim má byť súboj s Michaelom Chandlerom, s ktorým sa majú proti sebe stretnúť po skončení novej sezóny The Ultimate Fighter. Termín zápasu zatiaľ nie je známy, no ak k nemu dôjde v závere roku a následne bude Conor zápasiť aj v roku 2024, zhruba o rok by mohol byť bez zmluvy.


MMA reportér Ariel Helwani sa ho v tejto súvislosti opýtal, čí zvažuje aj iné možnosti, než je UFC. Prípadné boxerské zápasy alebo iné organizácie.



Conor McGregor chce zostať v UFC do konca kariéry

„Ísť preč na nejakú vedľajšiu misiu a snažiť sa zarobiť nejaké peniaze z boxerských zápasov a podobne? Nie, pre mňa už nie. UFC je vrcholom a je to organizácia, ktorú milujem. Je to organizácia, v ktorej si želám byť do konca mojej kariéry. Dúfam, že v tom budeme môcť pokračovať.“

„Chcem byť skrátka v UFC. Je tu moja história a zbierka mojich highlightov. Uvidíme, čo sa stane, ale verím, že sa na to podobne pozerá aj vedenie organizácie. Skutočne UFC úprimne milujem. Zmenilo mi to život. Dalo mi to strašne veľa a pomohlo vo viacerých situáciách v mojom živote,“ odpovedal McGregor.

Poslednou veľkou hviezdou, ktorá sa rozhodla opustiť UFC, bol Francis Ngannou. Ten tak dokonca urobil ako úradujúci šampión ťažkej váhy. Francis požadoval štrukturálne zmeny v novej zmluvy, pretože už dlhodobo nebol spokojný s viacerými náležitosťami v kontrakte. Ako sa na jeho situáciu pozerá McGregor?

„Myslel som si, že urobil (Ngannou) chybu, ak mám byť úprimný. Bol zranený a určitý čas nebojoval. Mohol ísť ešte do jedného zápasu ako šampión a potom možno začať (vyjednávať lepšie podmienky v zmluve). Nebol som si úplne istý, prečo to takto urobil. Svojim spôsobom si akoby sám zobral lesk zo svojho postavenia bojovníka, ale pozrite, v konečnom dôsledku mu prajem, aby sa mu darilo,“ dodal k tejto situácii Conor.

McGregor určite potešil a ukľudnil svojich početných fanúšikov, keď potvrdil, že chce v UFC zostať do konca jeho kariéry. Podľa tohto vyjadrenia už teda príliš nemá záujem ani o boxerské zápasy. Z tých by síce mohol zinkasovať ešte viac peňazí, no tie pre neho už nie sú takou motiváciou, ako v čase boxerského duelu s Mayweatherom. A navyše by mu to znovu pribrzdilo MMA kariéru.

Kompletné výsledky UFC on ESPN: Vera vs Sandhagen + Oznámenie, že tento obľúbený bojovník vstúpi do UFC siene slávy!

Zdroj: MMA Fighting

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.