Hlavní obsah

Tady máš 200 a nech to bejt, řešil opilý řidič nehodu. Pak řízení zapíral

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mimoň

Značně svérázně a především v rozporu s pravidly chtěl vyřešit dopravní nehodu řidič v Mimoni na Českolipsku. Poté, co vrazil do jiného osobního auta, od nehody ujel, načež nabouranému šoférovi, který ho dostihl, hodil na zem peníze k urovnání situace a pokračoval v jízdě. Když ho nakonec zastavila policie, nadýchal 2,5 promile a řízení zapíral.

Foto: Policie ČR

Nehoda se stala v ulici Mírová v Mimoni

Článek

Nehoda se stala v úterý kolem poledne v ulici Mírová, kterou jel 63letý řidič Volkswagenu Touran, když mu do středu pravého boku vozidla vlétla ze strany fabia.

„Její řidič předtím parkoval na chodníku u přechodu pro chodce za prodejním stánkem s grilovanými kuřaty,“ informovala v sobotu o případu mluvčí policie Ivana Baláková.

Šofér fabie se ale místo řešení následků nehody choval, jako by se nic nestalo, přičemž jen mírně couvl, VW objel a pokračoval dál.

Nabouraný šofér si to nenechal líbit a vyrazil za fabií. Podle Balákové byl kromě nehody samotné důvodem také fakt, že pronásledovaný řidič byl svou jízdou nebezpečný ostatním.

Jsem na pohodu, tvrdila policii na Náchodsku opilá řidička s dětmi v autě

Krimi

„Dojel ho až před základní školu, kde se šofér vypotácel z auta a byl z něj silně cítit alkohol. Podle výpovědi řidiče VW mu hodil na zem bankovku se slovy: Tady máš dvě stovky a nech to bejt,“ zmínila mluvčí s tím, že nabouraný řidič se ještě snažil vzít opilci klíčky ze zapalování, což se mu ale nepovedlo. Podezřelý vzápětí sedl za volant a zase odjel.

Následovalo oznámení na policii, která nebezpečného řidiče našla u vlakového nádraží, kde měl zaparkované auto a procházel se kolem.

Foto: Policie ČR

Řidič fabie nadýchal 2,5 promile

„Popřel, že by ten den řídil, ale vysvětlit věrohodně, kdo jiný usedl za volant jeho vozidla, které se podle kamerových záběrů po městě pohybovalo, nedokázal,“ dodala mluvčí s tím že dechová zkouška u něj ukázala 2,54 promile alkoholu.

Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a případ vyšetřují jako ohrožení pod vlivem návykové látky, za což podezřelému hrozí až tříleté vězení.

Řídila spolujezdkyně, lhal šofér po nehodě. Těžce opilí byli však oba

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám