Emoce před zápasem: Když jsem ho viděl v tunelu, skoro jsem se neudržel, přiznal Vladimír Coufal. Podobné pocity zažíval i Tomáš Souček

Hodně emotivní chvíle prožili před zápasem s Polskem Vladimír Coufal a Tomáš Souček. „Bylo to prostě neuvěřitelné,“ uvedl obránce West Hamu.

i Zdroj fotografie: Česká fotbalová reprezentace
                   

Těsně před domácím utkáním s Polskem, které vyhráli čeští fotbalisté 3:1, zažili Vladimír Coufal a Tomáš Souček v tunelu hodně emotivní chvíle. Oba hráči West Hamu si je budou pamatovat do konce života. „Neuvěřitelné. Pro mě asi nejvíc emotivní zážitek kariéry přes vyhrané tituly, přes vítězství, přes porážky. Tohle pro mě bylo něco speciálního,“ přiznal po zápase Coufal. O co šlo?

Zážitek pro hráče i pro děti

Oba na hřiště nastupovali s vlastními dětmi. Coufal za ruku držel syna Nicolase, Souček dceru Terezku. Bylo to krásný. Už od momentu, co jsem přišel k rozhodčím a skočila mi do náruče. Hned jsem měl radost a nejvíc se mi líbila její upřímná radost, protože vím, jak mi od mala fandí, jak to prožívá, že chodí vlastně na každý zápas. Když mohla být alespoň na tu chvilku se mnou hřišti, tak i pro ni je to nezapomenutelný zážitek. Strašně jsem si to užil,“ poznamenal kapitán národního týmu.

iZdroj fotografie: Česká fotbalová reprezentace

Vladimír Coufal byl těsně před začátkem utkání hodně dojatý. Měl jsem na krajíčku. Dokonce i teď, když o tom mluvím, je to hodně emoční zážitek a já si ho budu pamatovat do konce života. Hrozně moc jsem se na to těšil. Já doufám, že až jednou budu starší a na tribuně, uvidím mladého, jak půjde na hřiště s mým vnoučkem v reprezentačním dresu s lvíčkem. To by pro mě bylo také hodně emotivní,“ svěřil se reprezentační obránce.

Nervozita, nedočkavost a nadšení

Nástup na hřiště si užil i jeho syn Nicolas. „Když jsem mu to oznámil, chvíli z toho byl sice nervózní, ale pak se každou chvilku ptal, kdy už to bude, že se hrozně těší. Když jsem ho viděl v tom dresu v tunelu, tak jsem se skoro neudržel. Prostě to bylo neuvěřitelný a on byl také úplně nadšený,“ dodal Vladimír Coufal.

Diskuze Vstoupit do diskuze
70 lidí právě čte
Autor článku

Jan Vildmon

Zobrazit další články