Mundo Deportivo: Andreas Christensen nie je na predaj

Zdieľať:

26-ročný hráč Andreas Christensen, ktorý nedávno utrpel zranenie v kvalifikácii majstrovstiev sveta vo Fínsku patrí medzi hráčov, o ktorých sa príliš hovorí v súvislosti s možným odchodom z klubu a ktorých hypoteticky prestup by mohol mať výrazný vplyv na finančnú situáciu Barcelony.

Katalánsky klub FC Barceina si je vedomá ťažkostí s posilnením svojho kádra v priebehu tohto letného prestupového obdobia. Barcelona môže predpokladať, že očakávané posily neprídu práve vďaka veľmi zlej ekonomickej situácii klubu, alebo kvôli rôznym iným aspektom. Jasné však je len to, že vedenie klubu sa nebude snažiť zbaviť hráčov, ktorí sú v Xaviho tíme kľúčoví.

Podľa najnovších správ, ktoré priniesol denník Mundo Deportivo obranca Andreas Christensen patrí pomedzi špičkových hráčov. Okrem toho sa Dán dokonale prispôsobil štýlu hry Barcelony.

Pred letným prestupovým mesiacom zostáva ešte veľa mesiacov a v médiách sa zrejme objavia množstvo mien, čo sa týka prestupov. Aktuálne podľa denníka Mundo Deportivo je známe len to, že Christensen je hráč, ktorý nie je na predaj.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: sport.es

Peter
Sledujte ma