Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herec (†87) uhorel pri požiari svojho domu: FOTO z miesta tragédie!

(Zdroj: Getty Images)

TRZCINIEC - Vo veku 87 rokov odišiel na večnosť poľský herec Piotr Wysocki, ktorý účinkoval nielen na divadelných doskách, ale aj v mnohých filmoch a seriáloch. Najviac sa preslávil v obľúbenom počine Štyria tankisti a pes. Slávny herec zahynul za obzvlášť tragických okolností.

Štyria tankisti a pes je poľský vojnový seriál, ktorý mapuje príbeh posádky tanku a ich psa Šarika. Zachytáva ich každodenný život počas druhej svetovej vojny. Jednu z postáv v ňom stvárnil aj herec Piotr Wysocki. Ten dlhé roky pôsobil i v Divadle Juliusza Osterwy v Lubline.

V nedeľu, okolo 8 hodiny rannej, však herec za tragických okolností zahynul. Informoval o tom portál Polsat News. 87-ročný Wysocki zomrel počas požiaru jeho domu v obci Trzciniec, kde sám žil. na mieste zasahovalo zhruba 30 hasičov. Vyšetrovatelia v týchto dňoch zisťujú príčinu tragédie. Zatiaľ nie je jasné, prečo začalo horieť.

 

08/2023 📆 26.03.2023 ⏰Godzina zadysponowania: 08:02 🆘Rodzaj zdarzenia: Pożar 🌍Miejscowość zdarzenia: Trzciniec Pożar...

Posted by OSP Chodel on Sunday, March 26, 2023

Správy o hercovej smrti potvrdil na sociálnej sieti Facebook aj jeho syn - Jan Niewada-Wysocki. Piotr Wysocki sa narodil 13. apríla 1936. Študoval na divadelnej škole vo Varšave aj na Štátnej vysokej škole divadelnej v Krakove. 

 

Dzisiaj zmarł Piotr Wysocki. Lubelski aktor sceny oraz ekranu, dusza towarzystwa. Mój tata.

Posted by Jan Niewada-Wysocki on Sunday, March 26, 2023

 

Viac o téme: Piotr Wysocki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu