fbpx

Sponzorovaný obsah

Zdeněk Polívka
zdroj: instagram zdenek.polivka

Topili ho, strkali mu hlavu do pary a posielali do špeciálnej školy! Zdeněk Polívka otvorene o šikane a temnom období v detstve

Zdeněk Polívka je šestkou strednej váhy organizácie OKTAGON MMA. Prehovoril o neľahkom období a útrapách, ktorými prešiel v detstve. Posielali ho do špeciálnej školy, spolužiaci ho šikanovali, strkali hlavu do pary či topili ho!


Zdeněk Polívka má v OKTAGON MMA bilanciu 5-3, je šestkou v rebríčku strednej váhy. Poraziť dokázal Filipa Tomczaka, Erica Spicelyho či Roberta Bryczeka. Naposledy prehral po troch kolách na body s Pirátom.



Patrí medzi českú špičku v strednej váhe. Prešiel si však temným obdobím v detstve, keď sa stal terčom šikany spolužiakov.

„Odsťahovali sme sa z mojej rodnej dediny, kde som chodil do školy a mal tam kamarátov, do Jičína,“ spomínal Zdeněk Polívka pre iSport.cz na začiatku neľahkého obdobia.

„Zmena prostredia, ľudia boli trošku iní. Aj my sme boli uzavrenejší vo svojej bubline, pretože čas som trávil so svojimi mnohými súrodencami. Bol som trošku infantilnejší. Spolužiaci ma neprijali dobre. Ale ani učitelia, ktorí prehovárali mamu, či to náhodou nie je na špeciálnu školu,“ pokračoval český bojovník.

V škole prechádzal veľmi náročným obdobím, stal sa terčom posmechu a šikany spolužiakov.

„Ani ma nenapadlo sa brániť, nechával som to tak, mal som to na párku. Bol som taký ich klaun. Nešlo o jedného či dvoch ľudí, ale celú triedu. V určitom momente som si povedal, že už sa mi to nesmie stať a nenechám si to. Bola to skôr psychická šikana, aj keď strkať mi hlavu do pary alebo ma topiť fakt nemuseli… Prestalo sa mi dariť aj čo sa týka prospechu. Bol som rád, že som nakoniec z tej triedy prepadol,“ dodal Zdeněk Polívka.

Ťažké časy v detstve ho ale evidentne dokázali zoceliť a dnes patrí k najobávanejším bojovníkom svojej váhovej kategórie na domácej scéne.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.