Dospívající pár se vzal poté, co se dozví o tragické diagnóze

Středoškoláci většina na svatbu nemyslí. Chase Smith a Sadie Mills spolu začali chodit před šesti měsíci a plánovali, že spolu prožijí všechny velké milníky svého vztahu. Bohužel se jim to nepodařilo. Kvůli jediné zprávě museli hodně kroků přeskočit a posunout se rovnou ke svatbě. Původně nikam nespěchali, ale nakonec bylo všechno jinak.

https://shareably.net/

Chlapec se po mnoho let léčil s Ewingovým sarkomem

Chase od svých 12 let bojoval s Ewingovým sarkomem. Jedná se o vzácný typ rakoviny. Chlapec se dozvěděl v březnu, že se mu rakovina vrátila a způsobila nádory po celém těle. Lékaři mu řekli, že mu zbývá maximálně šest měsíců života. Právě z tohoto důvodu se mladý pár rozhodl, že se vezmou dříve, než si k sobě chlapce vezme Bůh.

https://shareably.net/

„Nebyli jsme bez sebe déle než možná den nebo dva od našeho prvního rande,“ řekl Chase. Pár se poprvé setkal na plaveckém setkání, protože chodí do rozdílných středních škol. Podle Sadie byl Chase sladký a velmi zdvořilý. Byl to velmi dobrý křesťanský chlapec. Zamilovali se do svých osobností. Teď je pro Sadie všechno, na čem jí záleží.

Čtěte také: Proměna ženy ve středním věku vám vyrazí dech!

Svatbu podpořili i jejich rodiče

Oba mladí lidé mají úžasné rodiče, kteří jejich vztah i jejich rozhodnutí podpořili. Svatba se nakonec konala na trávníku u Sadie doma. Naplánovala se během čtyř dnů.

https://shareably.net/

Sadie měla na sobě nádherné svatební šaty a rodiče sehnali také skvěle padnoucí oblek pro ženicha a jeho svědka. Podle Sadie to byl nejlepší a nejkrásnější život v jejím životě.

https://shareably.net/

„Vždy jsem chtěla svatbu pod širým nebem a to, že Chase přišel s nápadem mít oltář přímo tam, kde jsme šli na naše první rande, kde jsme si dali první polibek, to pro mě znamenalo hodně,“ řekla.

https://shareably.net/
https://shareably.net/

Nyní si mladí manželé užívají každý okamžik, který mohou strávit společně. Netuší, kolik času jim ještě zbývá a chtějí si užít každé minuty, kterou mají k dispozici. Nyní mají život naplněný láskou a smíchem.

Zdroj: shareably.net