Jediná zpráva na špatné číslo změnila ženě celý život

Poslali jste někdy SMS zprávu na špatné číslo? Většině z nás se to někdy v životě stalo. A většinou dostanete jen zprávu, že jde o omyl. Anebo vám dotyčný nenapíše vůbec a vy nějakou dobu ani netušíte, že máte špatné číslo. Stejná věc se stala Brendě Stearnsové, které se ve 12 letech přestěhovala z Mexika do USA. Denně posílala zprávy lidem z telefonního seznamu. Potom se ale stala chyba.

https://mypositiveoutlooks.com/

Jednoho dne poslala zprávu na špatné číslo

Dívka jednou rána sepisovala pozitivní zprávy a posílala je na čísla ze svého seznamu. Měla tam asi 10 čísel. Jedno z čísel okamžitě odpovědělo: „Amen s tím. Kdo je to?“ Dívka odpověděla: „To je Brenda, sestra Roxy.“ Chlapec na druhé straně spojení ale netušil, kdo to je. Jmenoval se Isaiah Stearns a s dívkou se nikdy nesetkali. A právě tam začala jejich společná životní kapitola.

https://mypositiveoutlooks.com/

Isaiah žil také v Ohiu, stejně jako Brenda. Koupil si nový telefon jen den předtím, než mu přišla zpráva od Brendy. Telefonní společnost mu musela přidělit nové číslo, protože původní SIM karta nefungovala. A jen 30 minut od spuštění nového čísla dostal tuto zásadní SMS zprávu. Všechno se stalo s dokonalým načasováním, které těmto dvěma lidem změnilo život.

Čtěte také: Při císařském řezu bylo ženě řečeno, že přežije buď dítě, nebo ona. Její rozhodnutí vás překvapí

https://mypositiveoutlooks.com/

Mladí lidé si začali pravidelně dopisovat

Brenda se rychle omluvila, ale Isaiah řekl: „Pokud ti to nevadí, ráda bych si nechala tvé číslo a možná ni někdy napsal.“ To vedlo ke každodenním telefonátům a textovým zprávám. Později si vyměnili kontakt na Facebook a začali si psát mnohem častěji. Nakonec se potkali osobně. Zašli si na kávu a velmi brzy se jejich dopisování změnilo ve vztah.

https://mypositiveoutlooks.com/

Nyní mají velmi šťastné manželství a spoustu dětí

Oba se do sebe zamilovali. Po nějaké době se za ním přestěhovala a až potom se začali vídat osobně. Začali spolu naplno chodit a o tři měsíce později se vzali. Nebylo to uspěchané, protože se znali již velmi dlouho. Nyní mají šťastné manželství a šest dětí. Od té osudné SMS zprávy uplynulo již 13 let a stále jsou velmi šťastní.

https://mypositiveoutlooks.com/
https://mypositiveoutlooks.com/

Zdroj: mypositiveoutlooks.com