Adoptovaný pes utekl od rodiny zpátky do útulku

Ztracený pes se vrátil zpět do Animal Rescue League od El Paso, kde žil. Bailey je krásná fenka, která žila velmi dlouhou v psím útulku. Zaměstnanci i dobrovolníci si ji velmi oblíbili, protože byla vždy milá a přítulná. V útulku zůstala mnohem déle než jakýkoli jiný pes. Najít pro ni novou rodinu rozhodně nebylo jednoduché. A i když ji našla, vrátila se zpět do útulku. Proč?

Nový domov fence nevydržel dlouho

Bailey si konečně našla nový domov. Musela se tak rozloučit s útulkem a lidmi, kteří se o ni celé roky pilně starali. Byl to velmi smutný den nejen pro personál v útulku, ale také pro samotnou fenku. Nechápala, proč musí opustit místo, které pro ni bylo domovem po mnoho let. Nikdo z útulku netušil, že Bailey znovu uvidí velmi brzy.

Po pouhém měsíci s novou rodinou se Bailey ztratila. Její majitelka zkoušela nový postroj a Bailey něco vyděsilo. Rychle běžela a velmi rychle se rodině ztratila. Majitelka ji pronásledovala, ale pes brzy nebyl nikde vidět. Majitelka ihned zavolala do útulku a řekla, že se jí Bailey ztratila. Na Facebooku požádali o potom a rozeslali fotografie se žádostí o pomoc.

Čtěte také: Koronavirus lze zastavit i bez lockdownu. Finsko ukázalo jak

https://mypositiveoutlooks.com/

Fenka přesně věděla, kam jde

Lidé se velmi rychle začali ozývat s tím, že Bailey někde zahlédli. Všechno svědčilo o tom, že se vrací cestou zpět do útulku. Zaměstnance napadlo, že se vrací do svého dlouholetého domova. „Z nějakého důvodu jsem měl pocit, že je na cestě sem. Řekla jsem: ‚Vrací se do útulku,’“ řekla Loreta Hydeová, zakladatelka psího útulku.

https://mypositiveoutlooks.com/

Ukázalo se, že měla pravdu. Pár dní poté, co se Bailey ztratila, byli pracovníci útulku upozornění zvonkovou kamerou. Před útulkem seděl pes a čekal na jejich přivítání. Ukázalo se, že fenka šla asi dvě míle daleko, ale našla svůj starý domov. Zaměstnanci ji pustili dovnitř, dali jí vodu a jídlo. Zakladatelka útulku se dohodla s její rodinou, že budou chodit na návštěvy. Nový domov ale pro Bailey není ideální, protože strávila v útulku příliš mnoho času. A proto tam také zůstane.

Zdroj: mypositiveoutlooks.com