Sociální sítě
Nahoru

Oslavte Velikonoce v hotelu The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague, který se řadí mezi nejvyhledávanější místa v Praze, a to nejen kvůli úžasným ubytovacím kapacitám, ale i díky skvělé gastronomii a vyhlášeným eventům, pro Vás připravil „Velikonoční Brunch“ na neděli 9. 4. 2023.

Pro hotelové hosty, ale především pro lokální klienty se stalo již příjemnou tradicí navštívit s přáteli či rodinou The Mozart Prague během hotelových eventů nebo víkendových brunchů. Na tyto Velikonoce připravil hotelový šéfkuchař Marek Koutský speciální „Velikonoční Brunch“. Jeho menu překvapí svou barevností, jarní svěžestí, a to díky využití tradičních jarních velikonočních ingrediencí, jakou jsou kopřivy nebo králík. Mezi dezerty nebude samozřejmě chybět mazanec či pečený beránek.

Vystoupení živé hudby k brunchům v hotelu The Mozart Prague již neodmyslitelně patří, a proto vám i tentokrát zpříjemní tento sváteční čas. Můžete se zaposlouchat do příjemných tónů, vychutnat si skvělé jídlo, užít si přítomnost svých blízkých, a kochat se ikonickými výhledy z oken restaurace na Karlův most a Pražský hrad.

Pro naše malé hosty čeká dětský koutek plný zábavy, ale také profesionální chůva, která se o děti i program zdarma postará. Na velikonoční neděli je navíc připravena zábava ve formě hledání velikonočních čokoládových vajíček. Děti budou moci v honbě za sladkou odměnou prozkoumat skrytá zákoutí úžasné historické budovy a dvou kouzelných dlážděných nádvoří ukrytých uvnitř hotelu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.