fbpx

Sponzorovaný obsah

Pri stávkach na Borárosov zápas a na jeho víťazstvo v druhom kole sa bavíme o slušnom balíku peňazí
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Pri stávkach na Borárosov zápas a na jeho víťazstvo v druhom kole sa bavíme o slušnom balíku peňazí

Kauza ohľadom zápasu Gábora Borárosa na Fabriq MMA 2 neutícha, ba práve naopak. Pred dvoma dňami sa k celej situácií vyjadril aj samotný slovenský bojovník cez video na instagrame.


Trocha si ponadával, popri tom obvinil média, že mu chcú uškodiť a stojí si za tým, že je v tomto smere nevinný. Čo samozrejme môže byť pravda, aj keď to tak nemusí vyzerať. Platí však prezumpcia neviny, musíme si počkať na výsledky vyšetrovania a vyjasnenie celej tejto situácie. „Ani neviem, ako funguje stávková kancelária. Nikdy som na nič nestavil, ani korunu. A potom prídete s tým, že zmanipulovaný zápas. Ste úplní idioti! Ani neviem, kto na tom tak strašne dobre zarobil. Niekomu, kto na tom zarobil, gratulujem. A ostatní, ktorí na tom nezarobili, škoda.“



Faktom však je, že Gábor bol v prvom kole zápasu až veľmi opatrný, čo zdôvodnil tým, že chcel urobiť zápas na viac ako len na jedno kolo. Samotní komentátori boli z jeho slabej aktivity takisto prekvapení. Druhé kolo už však dlho netrvalo a keď Boráros kopol Medvedovského do nohy prvým tvrdým low-kickom, ten okamžite padol a bolo po zápase.

Aké peniaze boli v stávkach?

Celkovo sa očakávalo, že Boráros vyhrá už v prvom kole a tak vyzerali aj kurzy na jednotlivé kola. Medvedovsky totiž nastupoval do zápasu o 7 kíl ľahší ako jeho súper. Stávkové kancelárie však zaznamenali vysoké stávky na víťazstvo Gábora Borárosa, no až na víťazstvo v druhom kole a tým nabrala celá situácia podozrenie na stávkový podvod.

Pre iDNES.cz sa však anonymne vyjadril človek z prostredia stávkových kancelárií, ktorý má byť veľmi dobre s celým prípradom oboznámený. Prezradil, na koľko sa údajne mali vyšplhať tieto podozrivé stávky u jednej zo stávkoviek.

„Vsadené čiastky sa pohybovali v desaťtisícoch (Kč, pozn. red.). Pri vysokých kurzoch aj potom, čo spadli. Samotný zisk, teda celková výhra mínus vsadená čiastka, sa (pri jednej z kancelárií) vyšplhala cez sto tisíc.“ Viacero podozrivých stávok tak vyšlo ako výherných.

To, či sa potvrdí, že sa jednalo o stávkový podvod, už vyšetruje polícia. Gábor má momentálne stopku v organizáciách OKTAGON MMA aj Fabriq MMA a či sa mu podarí znova naskočiť na pokračovanie jeho MMA kariéry, to sa dozvieme až po vyšetrení celého prípadu.

Boráros vs Medvedovsky celý zápas

Zdroj: iDnes.cz

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.