fbpx

Sponzorovaný obsah

Fight Night Challenge opäť prekvapuje oznámeným zápasom. Známy tiktoker proti účastníkovi extrémnych premien v ťažkej váhe!
Zdroj fotky: Instagram Jan Murcin

Fight Night Challenge opäť prekvapuje oznámeným zápasom. Známy tiktoker proti účastníkovi extrémnych premien v ťažkej váhe!

Organizácia Fight Night Challenge je známa organizovaním zápasov v boxe medzi známymi influencermi, rapermi ale aj profi zápasníkmi. Štvrtý galavečer sa uskutoční už 13.5. v Mestskej športovej hale Trnava.


Už je oznámených dvanásť zápasov, kde uvidíme boxovať aj promotérov Attilu Végha či Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, bývalého UFC zápasníka alebo aj legendu domácej MMA scény Petra Knížeho. Okrem nich sa v boxerskom ringu predstavia aj účastníci reality šou Farma, Survivor, Extrémne premeny a ďalší influenceri. Celú zápasovú kartu nájdete nižšie.



Organizácia prekvapila zápasom ťažkých váh

Ešte v roku 2019 mal cez 160 kíl. Dnes sa Ivan Lipkovics postaví do boxerského ringu vo váhovej kategórií do 123 kilogramov. Jeho súperom bude známy tiktoker Ján Murcin, ktorého môžeš poznať pod menom Johnny a trénuje pod vedením Viliama Tanka.

Lipkovicsa môžete poznať z reality šou Extrémne premeny, kde dokázal počas jedného roka schudnúť cca tretinu svojej váhy a začať nový život. Obaja vstúpia do ringu po prvýkrát a bude to pre nich prvý zápas v boxe. Bude to na tri kolá po tri minúty.

Zápasy ťažkých váh sú vždy zaujímavé pre divákov, tento nebude výnimkou a preto sa rozhodne máme na čo tešiť. Koho tipujete na víťaza tohto duelu?

Zápasová karta Fight Night Challenge 4

Végh vs Spicely – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Rytmus vs Monster – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Tankó vs Takács – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Ryšavý vs Bartl – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Haklová vs Kubinová – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Berger vs Baron – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Murcin vs Lipkovics – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Vaško vs Dynamic – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Mišalko vs Hačko – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Martanovič vs Mospan – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Farkaš vs Gondžala – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

Nathan vs Koleň – Pozri kurzy a tipni si na víťaza tu >>>

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.