fbpx

Sponzorovaný obsah

Cory Sandhagen tento víkend ukázal svoje kvality, keď porazil Chita Veru, umiestneného na tretej priečke rebríčka bantamovej váhy...
Zdroj fotky: Instagram rx_mma_06

Aký bude ďalší krok Coryho Sandhagena po výhre nad Verom? Vyzval známeho zápasníka, ten mu to odsúhlasil

Cory Sandhagen tento víkend ukázal svoje kvality, keď porazil Chita Veru, umiestneného na tretej priečke rebríčka bantamovej váhy UFC. Zaujímavé je, že trafil až štvornásobok úderov svojho súpera a predbehol svojho premožiteľa, Petra Yana. Po vydaní nových rebríčkov by sa Cory mal objaviť niekde okolo tretieho až druhého miesta, čo z neho robí seriózneho titulového vyzývateľa.


Sandhagenovi sa darilo dominovať celých 5 kôl a svojho súpera neoustil takmer k ničomu. O to prekvapivejšia bola karta jedného rozhodcu, ktorý dal výhru na body Verovi. Okamžite po výhre sa Sandhagen vyjadril, že chce zápasiť proti jednému zápasníkovi, ktorý jeho výzvu takmer okamžite prijal.



Stretne sa s Merabom Dvalishvilim?

Ihneď po víťazstve sa Cory chytil mikrofónu a nasmeroval výzvu na zápasníka, ktorý za poslednú dobu získal dosť pozornosti- Meraba Dvalishviliho.

„Merab, si hladný? Mám pre teba niečo na jedenie, no nechutí to dobre“

Zvláštna a schválne mierne trápna výzva trafila svoj cieľ, keďže Dvalishvili odpovedal po pár minútach.

„Poďme na to, kdekoľvek a kedykoľvek.“

Neskôr v jednom rozhovore Merab priblížil svoju radosť z tejto ponuky.

„Je dobrý, veľmi technický. Napriek tomu, že ho Petr Yan porazil a ja som porazil Yana, nepodceňujem ho. Je dobrý a nebezpečný, to potvrdil víťazstvom nad Chitom Verom. Rád by som s ním zápasil“

Zdroj úvodnej foto: rx_mma_06

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.