fbpx

Sponzorovaný obsah

Ondřej Novotný a jeho aktuálne vyjadrenie k situácii Gábora Borárosa
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný a jeho aktuálne vyjadrenie k situácii Gábora Borárosa

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný vo svojom včerajšom vysielaní MMA Letem Světem odpovedal aj na stále časté otázky k prípadu riešeného zápasu Gábora Borárosa, ktorý prebehol na turnaji Fabriq MMA 2. V posledných dňoch totiž bolo potvrdené to, že zástupcovia stávkovej kancelárie Tipsport už podali trestné oznámenie v súvislosti s manipuláciou a podozrivými stávkami tohto zápasu.


Ondřej Novotný a jeho aktuálne vyjadrenie k situácii Gábora Borárosa

„Ja dúfam, že to dobre dopadne a že sa nič nepreukáže. Samozrejme k tomu mám nejaké informácie, ale to sú všetko reči. S Gáborom som nehovoril, no bavili sa nejakým spôsobom s Paľom (Nerudom). A u nás je to vždy rovnaké. Ja som stále hovoril, že Gábor má s Oktagonom nejakú pevnú väzbu. A priatelia sú tu od toho, aby za sebou stáli aj v ťažkých chvíľach a pomohli ti nájsť tú správnu cestu.



Aj vo chvíľach, kedy do teba všetci kopú. A od toho sme tu aj my pre Gábora. Takže takýto je náš oficiálny aj neoficiálny vzťah. Samozrejme všetci vieme, že Tipsport, ako náš hlavný partner, podal niečo na polícii. Dohodli sme sa, že než sa to prešetrí, tak my ho nebudeme vypisovať, pretože to takisto rešpektujeme a je to pre nás extrémne dôležitá spolupráca. A zároveň to proste dáva úplný zmysel.

A týmto to v túto chvíľu končí. Asi nejaké dobu nebude žiadna veľká novinka. Pretože vieme, aká rýchla je polícia častokrát vo svojich veciach. A takisto to asi nie je jednoduché. Neviem, ako sa to vlastne robí a priznám sa, že to nejako vedieť ani nechcem, pretože čo s tým? Skrátka čakám, až to nejako dopadne a potom pôjdeme ďalej,“ uviedol k tejto téme Ondřej Novotný.

Práve to je teraz jeden z najväčších otáznikov, ako dlho to potrvá. Samozrejme je množstvo ľudí zvedavých na to, aký bude výsledok vyšetrovania, no takisto je tu veľa otázok k tomu, kedy sa dozvieme finálny verdikt. Nie je totiž známe, aká je konkrétnosť dôkazov, ktorými podľa všetkého stávkové kancelárie disponujú.

Pri stávkach na Borárosov zápas a na jeho víťazstvo v druhom kole sa bavíme o slušnom balíku peňazí

Zdroj: Fight Club News

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.