MojAndroid

Najnovšie Pixely od spoločnosti Google boli predstavené v druhej polovici minulého roka a okrem skvelých parametrov sú k dispozícii aj za pomerne atraktívne ceny. Tie sú v týchto dňoch ešte atraktívnejšie, pretože Google sa rozhodol, že ich teraz ponúkne v akcii so zľavami. To isté platí aj pre príslušenstvo, či už smart hodinky alebo bezdrôtové slúchadlá.

Google Pixel 7 Pro a Pixel 7 so zľavami

Bežná cena smartfónu Google Pixel 7 Pro je 899 eur, čo je stále menej ako najbližšia konkurencia. Dostanete za to skvelý fotoaparát, výbavu vlajkovej lode, displej s vysokým rozlíšením či dlhú softvérovú podporu. Teraz ho ale môžete kúpiť o stovku lacnejšie za 799 eur.

Google Pixel 7 Pro
Google Pixel 7 Pro | Zdroj: Tomáš Kanálik

V zľave je aj základný Pixel 7, ktorý má takmer rovnaké parametre, no chýba mu tretí fotoaparát, displej má nižšie rozlíšenie a nižšiu obnovovaciu frekvenciu. Z pôvodných 649 eur ho teraz kúpite za 579 eur, takže výška zľavy je rovných 70 €.

Príslušenstvo v zľave

Keď už svoj vysnívaný Pixel máte, čo tak ho vylepšiť príslušenstvom priamo od Googlu? Napríklad úplne nové a prvé smart hodinky od Googlu teraz kúpite so zľavou 80 eur. Z pôvodných 379 € ich cena klesla na atraktívnejších 299 €. A to isté platí aj pre najpokrokovejšie slúchadlá spoločnosti, ktoré z pôvodných 219 eur kúpite so zľavou 40 eur za 179 €.

Ďalšie produkty v zľave

  • Nest Wifi Pro z 219,99 € na 199,99 €
  • Chromecast with Google TV z 39,99 € na 34,99 €
  • Nest Cam zo 199,99 €na 149,99 €
28.3.2023

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+