Rodina připravila obrovské překvapení pro svého syna, když byl ve škole!

Ztráta domácího mazlíčka je vždy obrovská rána pro celou rodinu. Děti to vždy nesou nejhůř. Návrat ztraceného mazlíčka je potom velmi radostnou událostí, ve kterou doufají všichni majitelé svých mazlíčků. Tato rodina měla velké štěstí, i když již ztráceli naději. Jejich milovaný mops Piper se ale nakonec vrátila domů. A dokázali tím dokonale překvapit svého syna.

https://mypositiveoutlooks.com/

Pohřešovaný pejsek

„Byla to láska na první pohled pro ně dva,“ řekla April Licata, Carterova matka. Carter je 14letý chlapec, který svého malého pejska velmi miluje. Mops se jim bohužel ztratil na dva a půl týdne. Piper se ztratila ze zahrady, kam se chodila běžně venčit. Hledali ji všude, oslovili také sousedy a komunitní skupiny. Všude zveřejnili informace o pohřešovaném psovi.

https://mypositiveoutlooks.com/

Modlili se za bezpečný návrat svého mazlíčka, ale po dvou týdnech bez jakékoli známky a zprávy, začali ztrácet naději. Po ztrátě psa se z celé rodiny vytratila radost. Měli ho pouhé dva roky, ale velmi ho milovali. Potom April dostala zprávu z útulku pro zvířata z Genesee County Animal Shelter. Někdo nechal Piper v útulku, což byla pro rodinu skvělá zpráva!

Čtěte také: Lucie Vondráčková ve stínu nenávisti: Každý den je zavalena nenávistnými zprávami od „fanoušků“!

Velké překvapení a velké emoce

Carter byl mimo město, když získali Piper zpátky. Proto se April rozhodla, že syna překvapí, až půjde ze školy. Jela ho vyzvednout i s malým mopsem na sedadle spolujezdce. Když chlapec poprvé viděl mopse, nemohl uvěřit svým očím.

https://mypositiveoutlooks.com/

Jakmile si uvědomil, že se jedná o Piper, rozplakal se radostí. Jeho matka přitom vše natáčela na svůj telefon. Piper byla evidentně šťastná, že vidí svého oblíbeného člověka. Vrtěla ocáskem a mohla se zbláznit. Carter nasedl do auta, vzal Piper do náruče a objal ji.

Setkání s nejlepším přítelem bylo velmi emotivní. Rodina si konečně mohla oddechnout a přestat hledat svého ztraceného miláčka. A do domu se znovu vrátila radost a smích.

Zdroj: mypositiveoutlooks.com