Babička a prapravnučka slaví narozeniny ve stejný den!

Narozeniny jsou pro mnoho lidí velmi důležitou událostí v životě. Pro děti jsou ještě důležitější, protože můžeme postupně vidět, jak rostou, vyvíjí se a mění se před očima. Ještě větší událostí jsou narozeniny, když slaví hned několik členů rodiny ve stejný den. V tomto případě se jedná o krásnou prapravnučku a její babičku. Obě mají narozeniny ve stejný den, ale přitom je od sebe dělí 99 let!

https://animalsstory.com/

Společné narozeniny si užily naplno

Dne 21. května 2022 bylo Vivian neuvěřitelných 100 let. Toto jubileum je úžasné, ale pro tuto ženu byl tento den ještě výjimečnější. Její rozkošná prapravnučka Eloise totiž slavila úplně první narozeniny v životě. Náhoda rodině přála, protože tyto dvě ženy mají narozeniny ve stejný den. Holčička svou babičku miluje a vždy se s ní ráda mazlí.

Oslava byla velká, protože se sešla celá rodina. Nejen, že se slavily 100. narozeniny jejich milované matky a babičky. Zároveň oslavili první rok života jejich nejmladšího člena rodiny. Takový den by byl speciální v každé rodině. A tato rodina nebyla žádnou výjimkou. Úsměv malé holčičky dokáže rozzářit každou místnost. A to se stalo i při oslavě narozenin.

Čtěte také: Starší muž v 65 letech koupil starý dům a provedl úžasnou rekonstrukci

https://animalsstory.com/

Společné focení se stalo hitem internetu

Na internetu se objevila krásná fotka, na které je Vivian s Eloise. Žena vypadá v modrých šatech s květinami a stříbrnými náušnicemi nádherně. S upravenými vlasy a velkým úsměvem na tváři vypadaly obě na fotce dokonale. Eloise se krásně smála, když babička udělala legrační obličej a získali díky tomu velmi roztomilou fotku a nádhernou vzpomínku.

Co je tajemstvím dlouholetosti?

Lidé samozřejmě chtěli vědět, jaký je recept na dlouhověkost podle Vivian. Ta na to má jasný názor: žádný alkohol, žádný tabák a žádné sladkosti. Zdravý životní styl je podle ní jedinou a osvědčenou metodou, jak se můžete dožít velmi vysokého věku. A díky tomu zažít více generací své rodiny než většina ostatních lidí.

Zdroj: animalsstory.com