fbpx

Sponzorovaný obsah

Pavol Langer
Zdroj fotky: OKTAGON MMA

Pavol Langer už čoskoro o titul? Máme sa na čo tešiť, naznačuje Ondřej Novotný

Pavol Langer už čoskoro o titul poloťažkej váhy v OKTAGON MMA? Máme sa na čo tešiť, naznačuje Ondřej Novotný.


V najnovšom vydaní podcastu MMA Letem Světem Ondřej Novotný rozoberal aj situácie v UFC, keď uprednostnia do titulových súbojov bojovníkov s veľkým marketingovým potenciálom a dosahom na fanúšikov, ale zároveň ktorí si až tak úplne po športovej stránke titulovú šancu v daný moment nezaslúžia.



Pavol Langer o titul v poloťažkej váhe?

Následne premostil do svojej organizácie OKTAGON MMA a konkrétne sa pristavil pri mene Pavol Langer. Ten naposledy šokoval perfektným výkonom a výhrou proti obrovskému papierovému favoritovi Rafaelovi Xavierovi. Táto výhra Langera vystrelila na 2. priečku v rebríčku poloťažkej váhy. Jednotkou je Nemec Stephan Puetz a šampiónom Karlos Vémola. Pavol Langer sa legitímne zaradil do titulového mixu.

„Pavol Langer a jeho titulová šanca v poloťažkej váhe. Pred zápasom s Rafaelom by ste hovorili – tak to si sa pos*al. Teraz porazil Rafaela a vlastne má na titul právo. A má šancu dostať? Keďže Pavel je presne ten tichý typ bojovníka, ktorý trénuje tam niekde v Košiciach. A všetci ho vnímajú na tej scéne – áno, je to tvrďák, vyzerá šialene, že keby si ho stretol večer na ulici, tak zložíš veci do komínku, na vrch dáš peňaženku a odchádzaš s tým, že si rád, že sa nič nestalo. Pritom je to srdciar a super chlapec,“ hovoril Ondřej Novotný.

„Ale samozrejme na prvú dobrú to nie je človek, ktorý by organizácii urobil tú najlepšiu službu v tom titulovom zápase. V tom slova zmysle, že proste to nie je predajný človek, že nie je na sieťach, že ho nie je vidieť, že ako je rok dlhý neurobí nejaké video, neurobí ti trash talk, atď. Ale proste zaslúži si to inak. Zaslúži si to tým, že porazil frajera, s ktorým nikto nechce ísť. A porazil ho. Takže tiež zaujímavá situácia, keď budem strieľať do vlastných radov. A uvidíte, ako to dopadne. Za malú chvíľu sa to dozviete. A to som potom zvedavý,“ dodal so smiechom Ondřej Novotný.

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.