Webinář URSA: Nový směr v zateplování s jedinečnou minerální foukanou izolací URSA Pure Floc

Společnost URSA Vás zve 31. března 2023 od 10 hodin na webinář na téma Nový směr v zateplování s jedinečnou minerální foukanou izolací URSA Pure Floc. Webinářem Vás provede architektka společnosti URSA Tereza Vojancová. Akce je zcela zdarma.

Nový směr v zateplování! To je minerální foukaná izolace URSA Pure Floc. Neváhejte a přidejte se k nám na webinář, kde se dozvíte, jak na návrhy konstrukcí a domů, aby byly konkurenceschopnější, a jak zkrátit čas nutný na zateplení objektu. Dále probereme zásady návrhu pro různé typy konstrukcí (zateplení podlahy nevytápěné půdy, vazníkové konstrukce, dřevostavby, aj). A v neposlední řadě vám vysvětlíme, jak kontrolovat kvalitu provedení.

„Důležitou součástí webináře je také téma často se opakujících chyb. Chceme tím poukázat na chyby, které mohou způsobit reklamace. Cílem našeho webináře je zprostředkovat odborné znalosti v ucelené formě, které zajistí rozšíření a upevnění odborných znalostí v každodenní práci každého stavitele, architektka, projektanta, ale také laika,“ vysvětluje Tereza Vojancová, architektka ze společnosti URSA.

Registrace na webinář

Organizátorem webináře jsou společnosti URSA CZ s.r.o. a AZ Promo, s.r.o. Více informací o webináři, a i to, jak se přihlásit najdete www.ursa.cz/webinare-ursa/.

Neváhejte a registrujte se už dnes!

Akce je určena pro všechny architekty, projektanty, montážníky, řemeslníky, technické pracovníky, ale i pro širokou odbornou veřejnost. Zkrátka pro všechny, které zajímá správné zateplení a práce s foukanou minerální izolací.

Komerční informace, zdroj: URSA