Dominika Stará: Po SuperStar zažila soudy s manažery i komplikovaný porod vymodleného miminka

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Dominika Stara
Zdroj: Profimedia

Do povědomí lidí se Dominika Stará dostala díky soutěži Československá SuperStar, ve které se v roce 2009 umístila na 3. místě. Od té doby se sice věnuje hudbě, výrazně o ní ale slyšet není. Co všechno od soutěže dokázala a co dnes dělá?

Už přes rok je Dominika Stará maminkou. Novou roli si velmi užívá. V současné době se ji snaží skloubit se svou láskou k hudbě. Porod byl ale poměrně dramatický a ona je dnes hlavně ráda, že je její syn Míša v pořádku.

Vymodlené miminko

Miminko si Dominika i její manžel velmi přáli. Pokoušeli se o něj dlouho, přišlo ale v době, kdy to nejméně čekali.

„Nechávali jsme tomu volný průběh a snažili jsme si užívat to, co máme, a ne se soustředit na miminko. Věděla jsem, kdy mám plodné dny, ale nijak jsme se na to neupínali. Nepočítali jsme, kdy asi proběhne ovulace,“ popsala ve svých stories podle Blesku.

„A pak přišel měsíc, kdy jsme museli řešit všechno možné, jen ne těhotenství… a dala bych ruku do ohně za to, že v ten měsíc prostě otěhotnět nemůžu,“ vysvětlovala nadšeně, když se od svého lékaře dozvěděla radostnou novinku.

Při porodu pak u Dominiky došlo ke komplikacím. Až po roce od Míšova narození o nich byla schopná promluvit. Začala prý rodit nejprve přirozeně.

Jenomže pak u ní lékaři pomocí testů zjistili přítomnost streptokoka. Kvůli infekci musela dostávat antibiotika přímo do žíly každé čtyři hodiny, píše TV Nova.

I vlivem toho se Dominice neotevíraly porodní cesty a její miminko mělo čím dál slabší tlukot srdce. Po 12 hodinách pokusů tak musela Stará podstoupit císařský řez. Miminko nakonec naštěstí přišlo na svět zdravé.

Vyhrála soudní spor

Kromě starosti o miminko v posledním roce Dominika řešila také soudní spory, které se táhly už několik let.

Se svými bývalými manažery řešila problémy, protože se jí během SuperStar podařilo podepsat smlouvu v USA, za což po ní požadovali 240 000 korun.

Nedávno slovenský server Topky potvrdil, že Dominika nic platit nemusí. Soudy jí daly za pravdu.

Ona se tak po letech sporů konečně může věnovat naplno všem ostatním věcem, aniž by se stresovala z těchto problémů. Veškerou svou energii teď vynaloží do péče o syna a působení v hudebním světě.

Zdroj: Blesk, Topky, TV Nova

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články