Dieťa vyliezlo z okna na štvrtom poschodí. Sused začal VŠETKO nahrávať!

Pri pohľade z okna nikto neočakáva, že bude svedkom nebezpečnej udalosti. To bol prípad muža z Tenerife, ktorý si všimol malé dievčatko v bloku oproti. Dieťa vyliezlo z okna a kráčalo po parapete. Okamžite začal všetko nahrávať.

1. Šokujúce video

Na videu je vidieť, ako sebavedomé  dievčatko vyliezlo z okna  na rímsu a potom, akoby sa nič nestalo, sa prechádza tam a späť, aby videla, čo je na balkóne za oknom. Hrôzu celej scéne dodáva aj fakt, že byt, z ktorého dieťa vyliezlo, sa nachádza na štvrtom poschodí viacgeneračného paneláku.

„Mám  búšenie srdca, keď to sledujem – dieťa  vylezie  z okna a rodičia to nevidia,“ napísal autor videa, ktoré kolovalo po sieti.

2. Reakcie používateľov

Video vyvolalo medzi užívateľmi internetu búrku. Mnohí z nich boli veľmi kritickí voči správaniu nerozvážnych rodičov, ktorí nezabezpečili, aby ich dcéra bola v  bezpečí . Iní sa snažili pochopiť, ako sa to vôbec mohlo stať.

Tu sú niektoré komentáre:

„Nechcem sa ani pýtať kde sú jej rodičia“

„Možno ju mama len tak uložila, aby si zdriemla a nechala otvorené okná, aby dnu vpustila čerstvý vzduch, a neuvedomila si, že jej dcéra môže byť taká dobrodružná…“

„Určite to nerobí prvýkrát“

„Moje srdce bolo až v krku.“

Mnohí používatelia internetu však mali najviac sťažností nie na rodičov dieťaťa, ale na autora nahrávky. Pohoršovali sa nad tým, že neurobil nič, len nahral dieťa balansujúce na okraji parapetu.

„Autor je naozaj veľmi inteligentný. Ak by na dieťa kričal alebo by sa pokúsil urobiť nejaký hluk, mohlo by sa zľaknúť a stratiť rovnováhu,“ snažil sa ho brániť jeden z užívateľov internetu.

Dieťa na parapete

Bez ohľadu na to, ako skončil beh dievčaťa na fasáde budovy, nemalo sa to vôbec stať. Pri starostlivosti o malé deti buďte vždy opatrní a zabezpečte okná tak, aby malé ručičky nedosiahli na kľučku. Ak vidíme dieťa na parapete alebo rímse, nekričte. Okamžite volajme záchrannú službu.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*