Karel Gott se jako mladý obnažoval a uspokojoval na veřejnosti. O jeho deliktech jsou i úřední záznamy

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Karel Gott
Zdroj: Profimedia

Většina lidí vnímá Karla Gotta jako legendárního zpěváka s ojedinělým hlasem. Jeho písničky se budou hrát ještě dlouho, a ačkoli zemřel v roce 2019, lidé na něho dodnes vzpomínají. Po jeho smrti ale vyšlo najevo, že v mnoha ohledech tak úplně svatouškem nebyl.

Že během jeho života prošlo jeho postelí mnoho milenek, to je poměrně známá věc. Karel Gott byl u žen velmi oblíbený a než se usadil, vystřídal jich pěknou řádku. Věděli jste ale, že se také v 60. letech obnažoval na veřejnosti? A nejen to…

Byl na sado-maso?

Podle některých zdrojů měl Karel Gott v mládí lásku pro sado-maso, uvádí Aha! To ale není to nejzajímavější, úchylek měl slavný zpěvák víc. Idol několika generací žen se totiž měl obnažovat na ulici.

O tom, že dokonce před lidmi masturboval, jsou i úřední záznamy. Podle České televize kniha Pavla Klusáka o Gottovi potvrzuje záznamy z roku 1958 a 1962.

Jednou, když se prý chlubil na ulici se svým „Karlíkem“, musela zasáhnout Veřejná bezpečnost, píše Aha! Hudebník sám k situaci uvedl, že šlo o náhlou nepotlačitelnou touhu.

Potřeboval pozornost publika

Podle publicisty Klusáka byl Gott rozhodně legendárním zpěvákem, dobře si to ale uvědomoval a pozornost publika bylo to, co ho pohánělo. Potřeboval být středem pozornosti. Možná i proto se dožadoval pohledů lidí nejen na pódiu.

Z rozhovoru, který Klusák poskytl Radiožurnálu, byl za své delikty Gott odkázán na sexuologa. Velmi důležitou postavou se pro hudebníka stal psychiatr Zdeněk Dytrich.

Ten ho přesvědčil, že potřebuje ventilovat svoje talenty veřejně. Kdyby k tomu prý nedošlo, dál by nešťastný a nevyrovnaný Gott působil delikty.

Zdroj: Česká televize, Český rozhlas Radiožurnál, Aha!

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články